Hooggeëerd Publiek! 



Dit jaar vieren we Wereld Downsyndroomdag als Downkern Amsterdam op zaterdag 19 maart met een heus circusfeest.
Komt dat zien,komt dat zien!Het belooft een gezellige en vrolijke dag te worden.Van 14.00 tot 17.00 uur ben je samen met je kind(eren) van harte welkom bij de Alphons Laudyschool SO, aan de Meer en Vaart 9 in Amsterdam.

In samenwerking met Circus Caps organiseren we een heuse circusclinic met als afsluiting een voorstelling door de kinderen.
Je kunt je op19 maart opgeven voor een van de twee workshops.De eerste workshop begint om 14:15 en de tweede om 15:15. 
De overige circusspelletjes en activiteiten zijn doorlopend. Zo kun je je laten schminken als tijger, koorddanser of clown, kun je verkleed op de foto in de 'fotobooth' en mag je een circusknutsel maken.Wil je even ontspannen,dan kan dat op het springkussen, gesponsord door Jumping Amsterdam.En leuk! Speciaal voor de kleintjes is er een workshop babygebaren. Deze workshohttps://us2.admin.mailchimp.com/templates/edit?id=307053#p wordt tweemaal gegeven: eenmaal om 15:00 en om 16:00.

Deelname is helemaal gratis,al is een donatie natuurlijk van harte welkom.Ook wordt deze dag mogelijk gemaakt door de ruilbeurs.Vergeet niet je ongebruikte speelgoed & ontwikkelmaterialen mee te nemen!Hoe werkt de ruilmarkt?Je doneert je Downspecifieke materialen aan Downkern Amsterdam en wij zorgen dat de spulletjes tegen een kleine vergoeding bij anderen gezinnen met een kind met Down terechtkomen.Wat zijn Downspecifieke materialen?Dat zijn speelgoed - en ontwikkelmaterialen die extra handig of leuk zijn voor kinderen met Down, zoals puzzels met extra grote knoppen, toetertjes om het blazen te oefenen, leespraatspulletjes, boekjes, telspelletjes, woordenkwartet, letters herkennen, kleurenspelletjes en lottospelletjes.

Tussen het spelen door bieden we de kinderen een lekker glaasje limonade aan.Alle overige consumpties zijn verkrijgbaar tegen een geringe vergoeding.

Kom je ook je kunsten vertonen?Meld je dan aan via info@downsyndroomamsterdam.nl en geef door met hoeveel volwassenen en kinderen je komt.Vergeet daarbij niet de namen van de kinderen te vermelden.

We kijken uit naar je komst op 19 maart! 
 
Hartelijke groeten namens Downkern Amsterdam,


Annemieke,Joffrey, Machteld, Niels, Pepijn, Simone en Tom 


Met dank aan de Alphons Laudyschool voor het gebruik van het schoolgebouw, Desiree de Wild voor de babygebaren workshop, Circus Caps, Stichting Carpe Diem en natuurlijk onze trouwe vrijwilligers en onze sponsoren: StickerMax, JumpingFun Amsterdam, EkoPlaza en Jumbo Hendrik Jacobszstraat.   
 

www.downsyndroomamsterdam.nl en www.twitter.com/downamsterdam
info@downsyndroomamsterdam.nl

 


Copyright © 2016 stichting down syndroom - kern amsterdam, All rights reserved.
U krijgt deze mail omdat u in zich heeft aangemeld bij de Kern Amsterdam van de Stichting Down Syndroom.
Our mailing address is:
stichting down syndroom - kern amsterdam
valeriusstraat 150 HS
Amsterdam, Noord-holland 1075GG
Netherlands

Add us to your address book



Email Marketing Powered by MailChimp