Genieten in de voorjaarsvakantie

Geachte heer of mevrouw Do,


Is het einde van januari nu al in zicht? Wij vragen het ons iedere dag weer af. De eerste maand van het jaar lijkt altijd langer te duren. Gelukkig is er licht aan het einde van de tunnel en kunnen we alweer plannen gaan maken voor de voorjaarsvakantie! Heeft u de ski's al geslepen, of blijft u dit jaar in eigen land? We delen in deze mailing een aantrekkelijk vakantie-arrangement met u!

 

Voorjaarsvakantie arrangement

 

'Zijn we er al? We zijn al zo lang onderweg!' Herkenbare uitspraken vanaf de achterbank onderweg naar de sneeuw. Pak eens de auto richting Twente: voordat de vraag komt, bent u al gearriveerd en kan het genieten beginnen!

 

Een compleet voorjaarsvakantie arrangement met daarin twee overnachtingen inclusief ontbijt, gebruik van onze faciliteiten en op de tweede avond genieten van een driegangen diner! U geniet dit arrangement al vanaf € 202,55 per persoon.

 

Wat is er te doen in de voorjaarsvakantie in Twente?

Springkussenfestival Twente

In de hangar op het vliegveld Twente kunnen kids tot en met 12 jaar naar hartenlust springen, klimmen en klauteren! Van 19 t/m 23 februari.

Dierenpark Klein Afrika

Een stukje Afrika in eigen land! Ga op expeditie en ontdek de stokstaartjes, nandoes en alpaca's. Daarna lekker genieten van een pannenkoek!

Speelbos 't Hulsbeek

In Oldenzaal ligt het mooie recreatiegebied het Hulsbeek. Heerlijk wandelen en afsluiten met een rondje buitenspeeltuin!

 

Zien we u snel op ons landgoed?