"Bilderberg heeft perfecte locaties voor prachtige fietsroutes!" | Ontdek de meest geliefde fietsarrangementen
Klik hier voor de online versie.
BILDERBERG
Fietsen bij Bilderberg

Vindt u het heerlijk om de buitenlucht op te zoeken en wilt u alle mooie plekjes rondom onze hotels ontdekken? Bekijk dan de verschillende fietsarrangementen die wij te bieden hebben en kies het arrangement dat het beste bij u past. Kies voor een fietsarrangement met overnachting of combineer uw fietstocht met een culturele trip.
Bekijk onze arrangementen
Wat anderen zeggen

"De ligging van dit hotel is bijzonder mooi, midden in de natuur en vlak bij Venlo. Vanuit het restaurant en het terras ruim uitzicht op de grote vijver. Goede wandel- en fiets mogelijkheden." - **** Margriet G. over Hotel De Bovenste Molen via Tripadvisor.

"Het was een super verblijf! Het eten was subliem! Een aanrader voor iedereen die zich wil laten verwennen! Ook een prachtige locatie dicht bij steden om te bezoeken! Om fiets tochten te houden of om gewoon te relaxen en te genieten!" - **** V.G. over Château Holtmühle via Tripadvisor.

"Het hotel is smaakvol ingericht en hotelkamers groot, netjes en modern. Het personeel is zeer aardig. Op het terras kan je heerlijk zitten en het diner is uitmuntend. Er is fietshuur aanwezig en het pitireske Garderen is op loopafstand. Wij waren hier drie dagen en hebben ontzettend genoten van de bosrijke omgeving!" - ***** Hans W.  over Hotel 't Speulderbos via Google.
Meest geliefde fietsarrangementen
Klavertje Vier Fietsarrangement
4 hotel | 4 nachten

Fiets vijf dagen van hotel naar hotel en geniet onderweg van de prachtige Veluwe en onze gastronomische gastvrijheid.
vanaf €795,00 per verblijf met twee personen
Boek nu
E-Bike arrangement
3 hotels | 2 nachten

Een driedaags E-bike arrangement inclusief twee overnachtingen, het uitgebreide Bilderberg Ontbijt, gebruik van een E-bike, driegangendiner en lunchpakket.
vanaf €441,50 per verblijf met twee personen
Boek nu
Fietsen bij Bilderberg
Ieder hotel beschikt over een fietsenstalling en u kunt u overal uw e-bike opladen. Heeft u zelf geen geschikte fiets? Geen zorgen! Al onze locaties verhuren fietsen. Daarnaast liggen er in ieder hotel tal van fietsroutes voor u klaar.

Heeft u vragen of mogen wij u helpen bij uw reservering? Stel uw vraag en wij nemen binnen één werkdag contact met u op. Tot ziens bij Bilderberg!
Volg ons opFITinY