Genieten, genieten en nogmaals genieten
Deze dagen meten wij zomerse temperaturen op de Veluwe! Veel mensen grijpen dan ook deze kans aan om een weekend of paar dagen te wandelen, fietsen en natuurlijk lekker te genieten. Ook de bomen staan inmiddels vol in blad, dus mocht het echt warm worden, biedt het bos lekkere verkoeling.

Na een inspannende dag in het bos ontvangen wij u graag in het restaurant om op een ontspannen manier te genieten van de natuur. Bijvoorbeeld met ons nieuwe gerecht met Lentegroenten.

Ook kunt u ons deze periode op verschillende plekken in Apeldoorn tegenkomen met een iconisch gerecht. Benieuwd? Lees dan even verder!
 
Karel Klosse en Diana Lodewijkx
Klik hier om onze arrangementen te bekijken.
Genieten van een nieuw gerecht: Lentegroenten!
Zoals de natuur verandert, verandert onze keuken met haar mee. Deze periode serveren wij u dan ook een nieuw gerecht in ons 5-gangen menu: Lentegroenten met gepocheerde kwarteleitjes, wilde kruiden en bloemen en een saus Soubise.

Voor het gerecht gaan de jongens van de keuken dagelijks het bos in om te kijken welke wilde kruiden op die dag op hun best zijn. Zo verrijken wij het gerecht met bijvoorbeeld hondsdraf, jonge brandnetel-blaadjes en de bloemen van daslook!
Kom genieten met ons fiets arrangement!
Wilt u er even tussenuit om te genieten van de Veluwse natuur? Graag helpen wij u een handje op weg met ons fietsarrangement.
 
Met het arrangement verzorgen wij:
 
Een uitgebreide fietsroute;
Culinaire picknick mand voor onderweg;
4-gangen dinermenu in Restaurant de Echoput (van dinsdag t/m zaterdag);
Overnachting in een van onze Echoput kamers;
Uitgebreid ontbijtbuffet de volgende ochtend;
Vrij gebruik van onze hotelfietsen en overige faciliteiten zoals het zwembad.
Klik hier voor meer informatie of om te reserveren
Een icoon op locatie
Een bijzonder gerecht, met een bijzondere naam over een bijzondere geschiedenis; Champignons Dordogne is een van onze oudste en meest verkochte gerechten. Nog steeds komen mensen speciaal naar de Echoput voor het gerecht en ook de unieke kruidenmix loopt hard in onze webshop; een all time favourite.

Ook worden wij veel gevraagd om Champignons Dordogne op locatie te verzorgen hebben, daarom stellen wij graag aan jullie voor:

Echoput Vintage: De Champignons Dordogne Tuktuk!

Naast catering of feesten bij bedrijven of mensen thuis, zullen wij met de Champignons Dordogne ook vertegenwoordigd zijn op een aantal festivals in Apeldoorn en omstreken.

Het pinksterweekend is de Keukenkaravaan, daarna kunnen jullie ons onder andere vinden op het concours d'elegance en het RAUW festival!
 Social Echo's

Hotel | Restaurant | Kookschool
Culinaire Shop | Meetings & Events
Amersfoortseweg 86 7346 AA Hoog Soeren (Apeldoorn)
Tel. +31 (0)55-5191248
 www.echoput.nl
 reserveringen@echoput.nl
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
Copyright © 2017
Hotel & Restaurant de Echoput, alle rechten voorbehouden.


update your preferences 
unsubscribe from this list