‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Se nyhedsbrevet i din browser
 
Fredag 2. oktober 2020
Info
 
 
AI & ROBOTICS i den finansielle sektor
FORUM FOR KONKRETE ERFARINGER



Den 24. november byder FinansWatch, Camphausen│Co og Relevent endnu engang velkommen til Danmarks største årlige forum for AI & ROBOTICS i den finansielle sektor. Her samles branchen og diskuterer konkrete erfaringer med brugen af AI, machine learning og robotics – med de særlige udfordringer og muligheder, der er i den finansielle sektor.

ERFARINGER FRA FINANSIELLE VIRKSOMHEDER & EKSPERTER
Vi glæder os til at præsentere de mest aktuelle erfaringer fra en lang række nordiske finansielle virksomheder samt indlæg fra eksperter på området.
  • NORDEA // Morten Rufus Blas – PhD, MBA Head of Financial Crime AI
  • SECURE AI LABS // Anne Kim – Co-Founder and CEO
  • GOOGLE // Turan Bulmus – AI/ML Practice Lead,
  • ALM. BRAND // Brian Egested – Head of Claims and Fraud
  • TOPDANMARK // Linea Svendsen – Product Owner, Conversational AI
  • FORESTAVENUA // Søren Juul Jørgensen – Founder
  • KPMG // Bent Dalager – Equity Partner, NewTech and Financial Services Nordic
RABAT OG EKSTRAORDINÆR FORTRYDELSESRET
Hvis I er flere fra samme sted, kan I med fordel benytte 3-for-2 prisen – tilmeld dig
her.

På grund af den usikkerhed der følger af COVID-19 er det ekstraordinært muligt at afmelde sig uden afmeldingsgebyr indtil 14 dage før konferencen.

Relevent følger naturligvis de gældende retningslinjer for en sikker afholdelse, og konferencedeltagerne vil blive orienteret direkte i det omfang, det påvirker deres deltagelse.