‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Se nyhedsbrevet i din browser
 
Torsdag 19. november 2020
Info
 
 
BANK & TILSYN 2021
FINANSIEL GOVERNANCE, FIT & PROPER

Den 25. januar 2021 byder FinansWatch, Camphausen│Co og Relevent velkommen til konferencen BANK & TILSYN 2021 med fokus på finansiel governance regulering – herunder de såkaldte fit & proper-regler.

KRAVENE & BETYDNINGEN I PRAKSIS
Omdrejningspunktet for konferencen er kravene til egnethed og hæderlighed for ledelsesmedlemmer i pengeinstitutter, der især gælder bankdirektionen og bankbestyrelsen. Det kommer til at handle om gældende og kommende regulering, om Finanstilsynets praksis og ikke mindst om betydningen i praksis – herunder om udnævnelse og sammensætning af bankdirektion/bankbestyrelse og dermed bl.a. om successionsplanlægning, ansættelses-, rekrutterings- og evalueringsprocessen.

Det hele i lyset af Finanstilsynets rapport om anbefalinger til fastlæggelse af kompetence- og erfaringskrav samt ansvarsområder i banker.

HELE SEKTOREN ER MED
Talerpanelet repræsenterer alle sektorens relevante aktører: Finanstilsynet, Finans Danmark, Lokale Pengeinstitutter, Finansforbundet og ikke mindst branchen selv ved forskellige banker, eksperter og rådgivere.

Dertil kommer keynote-talere fra Bank of England (BoE) og Den Europæiske Centralbank (ECB) om de internationale fit & proper-krav og -erfaringer.

RABAT OG EKSTRAORDINÆR FORTRYDELSESRET
Hvis I er flere fra samme sted, kan I med fordel benytte 3-for-2 prisen – tilmeld dig
her.

På grund af den usikkerhed der følger af COVID-19, er det ekstraordinært muligt at afmelde sig uden afmeldingsgebyr indtil 14 dage før konferencen.