Het staatsbezoek van ons koningspaar

Koning maakt indruk met een ‘akubra’

De typisch Australische veehoudershoed ‘akubra’ stond koning Willem-Alexander bijzonder goed donderdagmiddag. De koning kreeg het hoofddeksel van een meisje voorafgaand aan zijn toespraak bij de Food2Fork beurs op het voormalige gevangeniseiland Cockatoo in Sydney. Bij ‘van voedsel naar vork’ kwamen Australische en Nederlandse bedrijven en ondernemers in de voedselsector samen om zaken te doen en van elkaars ervaringen te leren.

Charles en Colombiaanse president naar museum

De Britse prins Charles heeft woensdag een bezoekje gebracht aan een museum. De troonopvolger nam de president van Colombia Juan Manuel Santos, die momenteel op staatsbezoek is in het Verenigd Koninkrijk, mee naar het Natural History Museum.

Cosgrove enthousiast over komst koning

De Australische gouverneur-generaal Sir Peter Cosgrove toonde zich woensdagmiddag opgetogen over het koninklijk bezoek uit Nederland. De deelstaten die het koningspaar deze week op bezoek kregen, waren ‘lucky’ aldus Cosgrove in een kort onderonsje met Nederlandse media na afloop van het kangoeroe spotten in het park van Government House in Canberra.

Nog even in de winkel

  • George en Charlotte met ouders naar Canada
  • Modiste Fabienne Delvigne spreekt zich uit
  • Even terug in geboorteland: koningin Máxima in Argentinië
  • Chiffres en sleutels: juwelen voor de hofhouding

Willem-Alexander bezoekt Erasmus Universiteit

Koning Willem-Alexander woont op 23 november de vijfde editie van het carrière-evenement nl4talents bij op de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst dinsdag bekendgemaakt.

Koning benadrukt samenwerking met Australië

,,Nederland hecht grote waarde aan de uitstekende samenwerking met Australië in het onderzoek naar de precieze toedracht van het neerhalen van MH17. Dit, zodat de daders ter verantwoording kunnen worden geroepen en er recht gedaan kan worden.” Dat benadrukte koning Willem-Alexander woensdagmiddag (lokale tijd) tijdens zijn toespraak in Australië.
Nu te koop

De Vorsten Agenda & Kalender 2017

Vorsten maakte dit jaar weer een prachtige kalender en agenda. Zo bent u klaar voor 2017! De kalender is voorzien van de mooiste foto’s, alle Nederlandse koninklijke verjaardagen en Nederlandse feestdagen.

De agenda heeft naast een prachtige vormgeving veel ruimte voor afspraken en de adressen van alle Europese vorstenhuizen.
Inclusief 8 koninklijke ansichtkaarten!
Volg Vorsten ook op
Vorsten Magazine - Facebook Vorsten Magazine - Twitter Vorsten Magazine - YouTube
Copyright ©2016 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden. 
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hier af.
spacer