...en vul de enquête in over Máxima
GRATIS verzending

GRATIS verzending

Bestel het nieuwe nummer online met code GRATIS bij het afrekenen
Vorsten
Koning zal zich laten inenten tegen coronavirus

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zullen zich, wanneer ze aan de beurt zijn, zeker laten vaccineren tegen het coronavirus. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst woensdag desgevraagd bevestigd aan het ANP. Over het inenten zelf zullen geen mededelingen worden gedaan.

Vorsten
Geef uw mening
Happy Birthdays!

Koningin Máxima wordt op 17 mei 50 jaar, een kroonjaar! Ook koningin Elizabeth viert een bijzondere verjaardag, zij mag op 21 april maar liefst 95 kaarsjes uitblazen. De verjaardagen van deze twee bijzondere koninginnen zijn voor Vorsten aanleiding om u te vragen: wat vindt u van deze royal ladies? Doe mee aan onze enquête en maak kans op een suède tassen van Kindred Spirits.

Vorsten
Beatrix en Van Mierlo botsten hard over kabinetsformatie

Koningin Beatrix mengde zich nog intensiever dan al werd vermoed in de moeizame kabinetsformatie van 1994, blijkt uit de biografie van D66-leider Hans van Mierlo die vrijdag verschijnt.

Vorsten
Vorsten-kalender 2021 met 50% korting

Geniet dit jaar elke maand van een mooie recente foto op royaal formaat van de Oranjes. Op de kalender vindt u bovendien de verjaardagen van alle leden van de koninklijke familie, naast de gebruikelijke feestdagen. Nu voor slechts € 4,99 i.p.v. € 9,99!

Vorsten
Halfzus Meghan: mijn boek is geen aanval op haar

Samantha Markle, de halfzus van Meghan, wil graag ophelderen dat haar aankomende boek geen aanval is op haar zus. In haar memoires The Diary Of Princess Pushy's Sister Part 1, die komend weekend verschijnen, heeft ze het over het goede en het slechte van haar familie.

Volg Vorsten ook op
Vorsten - Instagram Vorsten - Facebook Vorsten - Twitter Vorsten - Podcast
Copyright © 2021 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer