We speelden razzia's na
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Deze vijf dingen moet je weten over de tompoes (of is het tompouce?)

Lekker, tompoezen! Romig beslag, een laagje glazuur en knapperig bladerdeeg. De tompoes wordt over heel de wereld gegeten. Maar hoe heet hij in andere landen? En is het nou tompoes of tompouce?

 
 
Quest
 

Test: ben jij een goede buur?

Een goede buur is beter dan een verre vriend, luidt het gezegde. Ben jij zo'n goede buur? Of houd je niet zoveel rekening met degenen die naast je wonen? De resultaten van deze test gebruiken we voor een artikel in Quest Psychologie. Geheel anoniem, dus je kunt helemaal eerlijk zijn.

 
 
 
Historiefans: leef je uit met de Quest Historie Pubquiz voor thuis  

Historiefans: leef je uit met de Quest Historie Pubquiz voor thuis

Houd jij van geschiedenis? Dan word jij vast blij van onze speciale Quest Historie Pubquiz voor thuis. Met tachtig vragen over vroeger beleef je samen met je pubquizteam een legendarische avond. Gezellig thuis op de bank of aan de keukentafel.

 
Quest
 

Hoe verkoop je je meuk op de vrijmarkt? Zeven wetenschappelijke tips

Of je je oude rommel, excuses, waardevolle producten, nu probeert te slijten tijdens Koningsdag of op een andere rommelmarkt: je wilt er natuurlijk zoveel mogelijk mee verdienen. Hoe pak je dat slim aan? Met deze zeven wetenschappelijke tips vul je je spaarvarken optimaal.

 
 
Quest
 

Waarom gebruikt de koning nummerplaat AA-86? (en meer feiten over kentekens)

Je hebt misschien wel eens een auto zien rijden waarvan het kenteken begon met AA. Ha, een lid van het Koninklijk Huis! Waarom gebruiken zij een speciaal kenteken? En waar staat AA voor? 

 
 
Quest
 

Koninginnedag 1945: toen je je nog mocht uitdossen als Hitler en Churchill

De eerste Koninginnedag na de Bevrijding was een bonte stoet. De verjaardag van de vorstin werd aangegrepen om de Duitse capitulatie nog eens te vieren. En wel op een manier die tegenwoordig onvoorstelbaar zou zijn.

 
 
Quest
 

Het best gelezen artikel van vorige week

Waarom worden we bleek als we moe zijn?

Slecht geslapen? Dan krijg je dat waarschijnlijk te horen van je omgeving. Het is namelijk goed aan iemand te zien hoe de nachtrust is geweest.