Je wekelijkse FietsActief-nieuwsbrief vol fietsinspiratie
Zuinig rijden?

Zuinig rijden?

Dat kan ook met je e-bike. Drie tips om langer te doen
met je accu.
FietsActief
Op de schop
LF-routes

Langeafstand Fietsroutes - LF-routes - zijn in Nederland al meer dan dertig jaar een begrip onder fietsers. Maar de boel gaat de boel op de schop. Dit is wat er gaat gebeuren.

FietsActief
Tip
Grote e-biketest

Wil je meer weten over e-bikes, ben je van plan er een aan te schaffen of kun je ook nog wat praktisch advies gebruiken? FietsActief heeft een tip voor je: lees gratis De Grote E-biketest 2019. Deze Ebike Das Original was een van de winnaars.

FietsActief
Cadeautje voor Koningsdag
Gratis vorstelijke fietsroute

Koning Willem-Alexander is jarig en FietsActief deelt uit! Cadeautje voor alle abonnees van de nieuwsbrief: een vorstelijke fietstocht in en rond Den Haag. De ruim 33 kilometer lange route voert langs een scala aan koninklijke hoogtepunten in en rond de stad. Met de code koningsdag2019 krijg je toegang tot de route. We wensen je veel fietsplezier! 

FietsActief
Bergafwaarts
Langs de rivier de Inn

Aanrader: de 520 kilometer lange Innradweg is een kuitvriendelijke, klimvrije vakantieroute. Volg de Inn vanaf de bron in Engadin tot aan de uitmonding in de Donau in Passau. Je rijdt door imposante landschappen en komt langs de kleinste dorpjes, maar ook de stad Innsbruck. Deze meer dan 800 jaar oude hoofdstad van Tirol is zeker een extra overnachting (of twee!) waard. Bekende bezienswaardigheden in de altstadt zijn de Franciscaanse Hofkirche en de monumenten Goldenes Dachl en Annasäule. Maar ook als je meer van nieuw houdt dan van oud, is Innsbruck wat voor jou. Vanwege de vele studenten vind je er volop leuke kroegjes, restaurants en winkels. Puur genieten! En daarna weer lekker in het zadel.

FietsActief
Laat ons weten wat je wilt
En win een Basil-fietstas

Met veel plezier delen we unieke routes en fietsnieuws met jou als lezer. Maar we kunnen vast nog meer voor je betekenen. Waar heb je behoefte aan? Wij zijn benieuwd naar je ideeën. Vul deze korte enquête in vóór 13 mei, en maak kans op een Basil Double Bag-fietstas!

FietsActief
Lekkere actie
Fietsen & lunchen

Houd je van fietsen én van lekker eten? Dan is deze actie misschien wel iets voor jou: neem een abonnement op FietsActief en krijg een Lunch Deluxe-bon voor twee personen cadeau ter waarde van 34,90!

Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg FietsActief ook op
FietsActief - Facebook
Copyright © 2019 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer