Beste Zangers Live | Win kaarten voor Dit Was Het Nieuws
 
Bekijk de online versie
In deze nieuwsbrief onder andere: het levensverhaal van bekende Nederlandse vrouwen, een nieuwe komische serie, terug naar de muziek van de 90’s, Beste Zangers live en je kunt kaarten winnen voor de opnames van Dit Was Het Nieuws. Lees snel verder.
 
 
Terug naar de 90's met de muziek van toen
Roerige tijden
Get Ready for This, Rythm is a Dancer, Never alone en Sex on The Beach. Grote kans dat je deze nummers nog kunt meezingen.

In 90's Dance staat Hila Noorzai, met de artiesten en producers van de meest succesvolle acts uit die tijd, stil bij de hoogte- en dieptepunten uit hun carrière. En dit levert emotionele gesprekken op.
De keerzijde van het succes
 
Who's that girl
'Mensen zijn meedogenloos'
Haar verkering met tieneridool Jim Bakkum liet Gaby kennismaken met de harde realiteit van de showbizz, wat ook vernietigende gevolgen voor haar gezondheid met zich meebracht.

In Who's that girl vertelt influencer en actrice Gaby Blaaser hoe ze van een onzeker en gepest meisje groeide naar de krachtige vrouw die ze nu is.
Een eerlijk inkijkje in haar leven
 
 
 
Koningshuis the Musical
Een kijkje achter de schermen
De spanning loopt hoog op wanneer de cast van de musical groot nieuws te horen krijgt: het koninklijk echtpaar komt naar de honderdste voorstelling, die over een week plaatsvindt.

Koningshuis the Musical is een idee van Diederik Ebbinge (bekend van De Luizenmoeder) en is vanaf 24 maart te zien op tv.
Alles over deze nieuwe komische serie
 
Les Misérables in West End met Nederlandse ster
Milan speelt hoofdrol in Londen
‘Het is mijn grote droom! Ik heb altijd gezegd dat ik heel graag in Londen wil wonen en werken, in deze show en in deze rol.’

Milan van Waardenburg vertolkt één van de zwaarste mannelijke hoofdrollen in een musical: de rol van Jean Valjean in Les Misérables. Sinds kort staat hij op West End in Londen.
Bekijk de exclusieve documentaire
 
 
 
Gort over de Grens: in het voetspoor van Napoleon
Tijl in het voetspoor van componist Richard Wagner
 
 
 
Volle Zalen komt terug
Het persoonlijke leven van de artiest
Operazangeres Francis van Broekhuizen, cabaretière Sanne Wallis de Vries, performer Sven Ratzke en zanger Gerard van Maasakkers zijn de vier podium persoonlijkheden die centraal staan.
Lees meer over dit nieuwe seizoen
 
Recorbrekers
Als het maar abnormaal is
Met een minibike over een turnbalk? Nagels lakken op een galopperend paard? In 1 minuut 7 vazen met een voetbal kapotschieten? Alles kan bij de Recordbrekers!
Sportieve kinderen gezocht, meld je aan!
 
 
 
Beste Zangers Live
Dit wil je niet missen
Beste Zangers live - een prachtige muzikale avond
Op vrijdag 10 mei zingen onder anderen Douwe Bob, Numidia, Duncan Laurence, Floor Jansen, Henk Poort en Jaap Reesema de mooiste liedjes van de afgelopen seizoenen Beste Zangers.
Geniet van de mooiste nummers, bestel nu kaarten
 
 
 
Op zoek naar avonturiers, meld je nu aan
 
Winnen: tickets voor Dit Was Het Nieuws
 
 
 
playbutton
 
 
       
Nieuwsbrief doorsturen       Wijzig je e-mailadres       (Tijdelijk) Afmelden      Privacyverklaring