...en hoeveel weet u van koninklijke hobby's?
Uw mening graag!

Uw mening graag!

Wat leest u het liefst in Vorsten? Mail uw suggestie naar info@vorsten.nl.
Vorsten
Video
Koningspaar ziet strijd tegen coronavirus

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zagen donderdag allebei de strijd die door artsen geleverd wordt in de tweede coronagolf. Willem-Alexander bezocht het ziekenhuis HMC Westeinde in Den Haag, Máxima sprak met huisartsen in Driebergen.

Vorsten
Albert en Delphine verrassen met ontmoeting

In België is met verbazing en enthousiasme gereageerd op de ontmoeting tussen koning Albert en zijn buitenechtelijke dochter prinses Delphine. Kunnen we spreken van een modern sprookje? Belgisch koningshuisverslaggever Wim Dehandschutter vertelt.

Vorsten
Pieter van Vollenhoven wil voor altijd zomertijd

Als het aan Pieter van Vollenhoven ligt, hoeft hij nooit meer de klok te verzetten. Dat wenst hij niet alleen voor zichzelf, maar ook voor een paar trouwe vrienden.

Vorsten
Luxemburgse hof wordt drastisch vernieuwd

Het Luxemburgse hof heeft de sollicitatieprocedure geopend voor niet minder dan vijftien functies. De 'grote schoonmaak' volgt op pijnlijke conclusies van een onderzoek naar het reilen en zeilen aan het hof.

Vorsten
Quiz
Test uw kennis!

Weet u wat prinses Beatrix, prins Harry en prinses Alexia graag in hun vrije tijd doen? Test uw kennis over koninklijke hobby's op vorsten.nl!

Vorsten
Ga stijlvol de herfst in!

14x Vorsten + suède shopper voor maar € 110 (i.p.v. € 250,33)! Deze handgemaakte shopper van sustainable suède met een matte finish is verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, camel en donkergroen. De tas (40 x 31 cm) van het Nederlandse merk Kindred Spirits is voorzien van een binnentasje met rits en een extra vakje voor het veilig opbergen van waardevolle items.

Volg Vorsten ook op
Vorsten - Instagram Vorsten - Facebook Vorsten - Twitter Vorsten - Podcast
Copyright © 2020 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer