Lintjesregen in Boxtel 
͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 
Blijf op de hoogte van leuk en belangrijk nieuws van de gemeente Boxtel.Bekijk de webversie
30 april 2024
Koninklijke onderscheidingen voor inwoners van Boxtel

Tijdens de jaarlijkse lintjesregen heeft burgemeester Ronald van Meygaarden vier inwoners van de gemeente Boxtel verrast met een koninklijke onderscheiding namens Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander. Zij hebben zich op verschillende manieren ingezet voor de samenleving. 

Lees verder 
Doe jij al mee aan de regentonactie?
Ons klimaat verandert en dat is te merken. Steeds vaker hebben we te maken met enorme hoosbuien, hitte of een lange periode van droogte. Deze hoosbuien kunnen flink wateroverlast veroorzaken met ondergelopen straten en kelders als gevolg. Je kunt meehelpen om wateroverlast te beperken door de komende weken mee te doen aan de regentonactie. 

Lees verder
Vaste grondprijzen voor sociale huurwoningen
Het college van gemeente Boxtel heeft besloten om prijzen vast te stellen voor de gronduitgifte van woningbouwkavels voor sociale huurwoningen. Dit is één van de prestatieafspraken die gemeente Boxtel, woningcorporaties JOOST en Woonveste en hun huurdersvertegenwoordigers voor 2024 hebben gemaakt. Met dit besluit worden deze prijzen voor zowel eengezinswoningen als meergezinswoningen (flats, galerij-, portiek-, beneden- en bovenwoningen of appartementen) vastgesteld. Hiermee voegen we weer een belangrijk instrument toe. Daarnaast krijgen we meer regie op de bevordering van de realisatie van betaalbare sociale woningen.

Lees verder
Persbericht: Lintjes Boxtel
In de gemeente Boxtel zijn vijf Koninklijke Onderscheidingen toegekend. Drie inwoners zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau en twee inwoners werden benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Lees verder 
Wegwerkzaamheden in Boxtel
Lees hier meer over de wegwerkzaamheden in onze gemeente.
Bekendmakingen
Lees onze bekendmakingen en lees meer informatie over onder andere vergunningen, verkeersbesluiten, bestemmingsplannen en lokale wet- en regelgeving.
 
Openbare collegebesluiten
Via de besluitenlijsten van het college kun je het dagelijks bestuur van de gemeente volgen. 

Bekijk de openbare collegebesluiten