‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Annonce
Se nyhedsbrevet i browser
 
Søndag 13. januar 2019
 
 
SHIPPINGWATCH
Konkurrenceklausuler er karrierestopper i shippingbranchen
Konkurrenceklausuler er karrierestopper i shippingbranchen Mange ansatte i shippingbranchen er bundet af konkurrenceklausuler, som kan lægge låg på både lønnen og muligheden for jobskifte, lyder kritikken fra Djøf. Hos Danske Rederier er man overrasket over tallene.
 
 
 
 
POLICYWATCH
36-årig bliver Dansk Erhvervs nye ansigt udadtil: "Det er en spændende tid"
36-årig bliver Dansk Erhvervs nye ansigt udadtil: "Det er en spændende tid" Brancheorganisationen Dansk Erhverv har manglet et ansigt udadtil på det økonomiske område, siden cheføkonom Steen Bocian skiftede til Børsen i foråret. Men det er slut nu, og fremover vil en 36-årig økonom repræsentere dansk erhvervsliv i diverse medier.
 
 
 
Bank angriber Dankortet og opkøbere kigger på Parken
Bank angriber Dankortet og opkøbere kigger på Parken

Brancheforening frygter dankortets død efter Jyske Bank har besluttet ikke længere at tilbyde Visadankort, og så har udenlandske opkøbere fattet interesse for Parken, der dog foreløbig afviser at være til salg.

 
 
MEDIAWATCH
Samarbejde om bekæmpelse af falske nyheder deler vandene
Samarbejde om bekæmpelse af falske nyheder deler vandene En opfordring til samarbejde mellem medierne i kampen mod misinformation får en blandet modtagelse af chefredaktørerne på en række medier. Vi skal passe på, vi ikke bliver en politisk part, lyder det bl.a. fra Berlingskes chefredaktør.
 
 
 
 
MEDWATCH
Fertin Pharma køber to firmaer og satser på cannabis: "Det får en stor fremtid"
Fertin Pharma køber to firmaer og satser på cannabis: "Det får en stor fremtid" Vejle-firmaet Fertin Pharma vil producere tyggegummi med cannabis og sparker døren ind til det nyligt frigjorte canadiske cannabismarked med opkøbet af to virksomheder
 
 
 
Mere om mennesker
Mere om mennesker

Den tidligere danske statsminister har accepteret en indstilling til bestyrelsespost, svenske Heimstaden har fundet sin nye investeringsdirektør i Danmark, rigselskabet Seadrill skal finde en ny finansdirektør til sommer - og 11 andre jobskifter. Missede du nogle?

 
ADVOKATWATCH
Sirius Advokater vil nå 90 mand: "Vi har begået alle fejl i bogen undervejs"
Sirius Advokater vil nå 90 mand: "Vi har begået alle fejl i bogen undervejs" Advokaten Pernille Backhausen stiftede Sirius Advokater i 2006. Det specialiserede firma er nu vokset til 58 ansatte og er på vej mod at blive 90 medarbejdere. "Vi kan være stolte af, hvor vi er i dag, men vi kan ikke rigtig være stolte af vejen hertil," siger stifter og bestyrelsesformand i et interview med AdvokatWatch.
 
 
 
 
ITWATCH
Topboss klar med strategien for et nyt Globalconnect med norske muskler
Topboss klar med strategien for et nyt Globalconnect med norske muskler Strategien er på plads, og nu skal den føres ud i livet. I dette interview løfter Globalconnects nyudnævnte topchef Martin Lippert sløret for planerne efter fusionen med norske Broadnet. I hans øjne er selskabet et af de få i telebranchen med en vækstagenda.
 
 
 
 
FINANSWATCH
Derfor er yogaen blevet en gave for Finansforbundets formand
Derfor er yogaen blevet en gave for Finansforbundets formand ET HOLDBART ARBEJDSLIV: Kent Petersen havde aldrig forestillet sig, at han skulle blive en yogi - altså yogadyrker. Men i dag kan Finansforbundets formand ikke undvære det. Det fortæller han i FinansWatch, der i den kommende tid sætter fokus på sundhed og et holdbart arbejdsliv.
 
 
 
 
FØDEVAREWATCH
Mikrobrygger: "Alle alarmklokker ringede, da der pludselig lå en mail fra Royal Unibrew"
Mikrobrygger: "Alle alarmklokker ringede, da der pludselig lå en mail fra Royal Unibrew" Mikrobryggeriet Dry & Bitter træder ind på uberørt land ved at hoppe med på nyt fadølssats fra Royal Unibrew. Trods umiddelbar skepsis er der stor tro på, at bryggerikæmpens åbning kan blive en fordel for den københavnske mikrobrygger.
 
 
 
 
EJENDOMSWATCH
Bystyre spænder ben for PFA-opkøb i Berlin
Bystyre spænder ben for PFA-opkøb i Berlin Tyske borgere holder "Bye bye PFA party". Det sker efter, at politikerne i den tyske delstat og hovedstad har besluttet at forhindre det danske pensionsselskab i at overtage 265 boliger som led i sin hidtil største ejendomshandel. (Opdateret).
 
 
 
ENERGIWATCH
A.P. Møller Holding går ind i Dansk Fjernvarmes tænketank
A.P. Møller Holding går ind i Dansk Fjernvarmes tænketank Selskabet allierer sig med medlemmerne i fjernvarmens tænketank, Grøn Energi, i jagten på geotermisk varme.
 
 
 
Annonce
 
WATCH JOBS
 
 
 
TV 2 Nord, TV 2 /Fyn og TV 2 søger Christiansborg-redaktør
TV 2 Nord, TV 2 /Fyn og TV 2 søger Christiansborg-redaktør
 
Projektchef til ATP Ejendomme
Projektchef til ATP Ejendomme
 
Afdelingschef til byggeteknisk ejendomsudvikling i ATP Ejendomme
Afdelingschef til byggeteknisk ejendomsudvikling i ATP Ejendomme
 
Afdelingsdirektør til Hørning - Middelfart Sparekasse
Afdelingsdirektør til Hørning - Middelfart Sparekasse
 
Chef til Legal, Transactions & Tax i ATP Ejendomme
Chef til Legal, Transactions & Tax i ATP Ejendomme
 
Bech-Bruun søger advokater til M&A Corporate i Aarhus
Bech-Bruun søger advokater til M&A Corporate i Aarhus
 
Risikoansvarlig i Merkur
Risikoansvarlig i Merkur
 
Se flere