Bereiden en bewaren in EasyClip
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bekijk in browser
MEPAL
Wat eet jij vandaag?
Wat eet jij vandaag?
Hey,

Een lekkere maaltijd op tafel toveren kan uitdagend zijn. Ons nieuwste product EasyClip maakt het bereiden en bewaren van eten leuker en makkelijker! Deze vershouddoos van glas en kunststof is perfect voor het bereiden van ovenschotels, pasta's en nog veel meer. Opwarmen doe je eenvoudig in de oven of magnetron en bewaren in de koelkast of vriezer. Uitgegeten? Dan doet de vaatwasser de rest.

Maak het gerecht klaar, klik de deksel erop en bewaren maar!
› Ontdek de lekkerste recept inspiratie
Voor de keukenprinses
Gnocchi overnschotel
Zin in een Italiaanse avond? Onze merkambassadeur Beaufood is aan de slag gegaan met een heerlijke gnocci ovenschotel met spinazie en een héérlijke citroenroomsaus. Mamma Mia! Dat wordt pas smullen!
› Bekijk het recept
Een genietmomentje
Romige tomaten orzo
Ben je ook gek op pasta’s en rijst, maar wil je een keer iets anders? Kies dan voor orzo. Dit OVENheerlijke recept van romige tomaten orzo met kipgehakt is gemaakt door onze merkambassadeur Foodlies. Makkelijk, snel en natuurlijk erg lekker!
› Ontdek het recept
Ontdek alle lekkere gerechten in EasyClip
Ontdek al onze bewaaroplossingen
Bewaren met Mepal
EasyClip is de ultieme Meal prep held, maar ook de bewaardozen Cirqula en Lumina doen het met gemak. Maak deze heerlijke ovengerechten in je ovenschaal en bewaar ze in je koelkast of vriezer.
› Ontdek al onze bewaaroplossingen
Wat vind je van deze mail?
MEPAL
Daarom Mepal
v Eenvoudig onderdelen (na)bestellen
v BPA-vrij
v 2 jaar productgarantie
v Compleet assortiment op mepal.com
Wat klanten zeggen
Klanten waarderen ons gemiddeld met een:
Op basis van meer dan 20.000 reviews.
Neem contact op
Je ontvangt deze e-mail omdat je je hebt aangemeld via onze website,
een evenement of actie.

Je kunt altijd je gegevens bijwerken of afmelden.
 

Online versie van deze e-mail
© Copyright 2023 Mepal