Bouwmachines.nl Nieuwsbrief
E-mail niet juist weergegeven? Bekijk in de webbrowser.
Bouwmachine.nl

Koole werkt IJsselcentrale Zwolle tegen de vlakte

Koole Industrial is nog tot het najaar van 2018 druk doende met de sloop van de Centrale Harculo van Engie Energy Nederland, in de volksmond IJsselcentrale genoemd. Het bedrijf moet het liefst 240 meter lange en 50 meter hoge gebouw in zijn geheel verwijderen. Alles wat dieper dan anderhalve meter onder het maaiveld zit, mag blijven zitten.

Staad levert Doosan DX170W-5 aan C-infra

C- infra uit Dongen heeft een nieuwe Doosan DX170W-5 in gebruik genomen. De hefkracht van de machine, geleverd door Staad in Veghel, gaf voor C-infra de doorslag om te kiezen voor Doosan.

Amerikaans bedrijf lijft Groeneveld Group in

Groeneveld in Gorinchem, leverancier van onder meer automatische smeersystemen voor transport en off-road applicaties, is overgenomen door Timken Company. Met de overname is een bedrag gemoeid van 280 miljoen dollar. Grootaandeelhouder Henk Groeneveld, die de onderneming gedurende vier decennia heeft geleid, heeft het bedrijf verkocht omdat hij geen opvolging binnen de familie heeft.

Bredenoord levert energiesystemen met Volvo FH 500-kraanwagens

Bredenoord, bekend van de verkoop en verhuur van mobiele stroomaggregaten, heeft haar wagenpark uitgebreid met negen Volvo FH 500-trucks met Palfinger autolaadkraan. Het betreft acht volledig luchtgeveerde 6×2-motorwagens met 33 tm-kranen en een 8×2 waarop een 66 tm-kraan is gebouwd.

(advertorial)

Vacatures

Sales Engineer Track Systems (Maarheeze)
Account Manager (Asten)
Service monteur (Den Haag)
Service monteur (Gouda)

Win een gratis jaarabonnement op BouwMachines

Facebook twitter
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.