Vier nieuwe shows komen naar De Meerpaal ONLINE VERSIE
De Meerpaal
De Meerpaal

Beste theaterliefhebber,

We hebben een leuk nieuwtje! Vol trots delen we vier nieuwe voorstellingen waar je vanaf nu kaarten voor kunt kopen!

De bekende cabaretier en 'moppentapper' Ton Kas gaat voor lachsalvo's zorgen en muziek is er van OG3NE, van de 'Evergreen Top 1000 live band' (met o.a. muzikanten van The Cats) én van Sjors van der Panne + Tommie Christiaan!

Lees hieronder alles over de voorstellingen, reserveer alvast je kaarten en het belangrijkste: GENIET van vier fantastische voorstellingen!

Hartelijke groeten,
Frens te Kiefte | theaterprogrammeur

OG3NE

Na een uitverkochte show in De Meerpaal in 2019 tijdens de ‘Sweet Harmony Tour’, zijn de dames van OG3NE terug in Dronten met de Nederlandstalige tournee ‘SAMEN UIT, SAMEN THUIS’.

De Nederlandse muziekscene kent een rijk muzikaal verleden dat prachtige pareltjes voortbracht. OG3NE tilt met hun unieke meerstemmigheid veel liedjes naar een andere dimensie. Hoe zouden de Nederlandstalige parels – verpakt in het kenmerkende OG3NE jasje – klinken? Scoor snel je tickets en laat je verrassen!

  • Zaterdag 12 maart om 20.15 uur.
Info & Tickets →

Ton Kas

Landelijk speelt Ton Kas voor uitverkochte zalen. Voor het eerst in De Meerpaal en dat wordt voor het eerst keihard lachen om zijn ijzersterke humor!

Ton grapt voor de sterke maag. Je leest het goed! De beste fragmenten uit de eerdere drie shows passeren de revue. Maar anders verpakt en aangevuld met kersvers materiaal, want dit wordt een compleet nieuwe show!

  • Zaterdag 26 februari om 20.15 uur.
Info & Tickets →

Evergreen Top 1000 Live Band (met o.a. muzikanten van The Cats)

Evergreen Top 1000 Live is een avond met de allermooiste klassiekers en verhalen achter de schermen van Arnold Mühren, topproducer en bassist van de legendarische band The Cats. De Volendamse formatie Evergreen Top 1000 Live speelt de hits van toen.

Stuk voor stuk klassiekers die direct dat gevoel bij je eerste kus op het schoolfeest, die eindeloze zomer in het zwembad of die ijskoude winter op de schaatsen oproepen.

  • Vrijdag 4 maart om 20.15 uur.
Info & Tickets →

Sjors van der Panne & Tommie Christiaan

Sjors van der Panne & Tommie Christiaan zijn aan elkaar gewaagd! Ze gaan de uitdaging met elkaar aan in ‘Mannen Huilen Niet’.

De kleine chansons van Sjors worden in een compleet ander jasje gestoken door Tommie. En Sjors duikt dan weer in het repertoire van Tommie, maar dan wel met het bekende sausje van Sjors.

Een muzikale show waarbij de zangers ook thema’s als liefde, verdriet, energie en hoop met elkaar bespreken. Waar zit het verschil en waar de overeenkomst? Mannen huilen niet!

  • Donderdag 3 maart om 20.15 uur.
Info & Tickets →

Bekijk alle voorstellingen →
De Meerpaal
De Rede 80, Dronten
0321 388 777 info@meerpaal.nl

Eagerly Newsletters logo
verzonden met:  Eagerly Newsletters ©