HSB heeft 117.000 euro betaald aan de curatoren van Bouwgroep Moonen om het project met 317 woningen in Holland Park af te mogen bouwen.
Vastgoedmarkt
Online versie
Abonnement Vastgoedmarkt
Sluit u aan bij Vastgoedmarkt!
Wilt u niets missen van nieuws, transacties, trends en ontwikkelingen in de vastgoedsector? Sluit u aan bij het platform van Vastgoedmarkt. Vele vastgoedprofessionals gingen u voor.
Koopje? HSB betaalt een ton voor afbouwen Holland Park

HSB heeft 117.000 euro betaald aan de curatoren van Bouwgroep Moonen om het project met 317 woningen in Holland Park af te mogen bouwen.

Lees verder >
Steeds strengere regulering verlamt vrijehuursector

De steeds ingrijpendere regulering, hoge grondprijzen en dito bouwkosten drijven ontwikkelaars en beleggers uit het middenhuursegment. Amsterdam en Utrecht lijken in te zien dat te streng beleid contraproductief werkt.

Lees verder >
Wat kosten de zes kantoren die M7 Real Estate kocht

38.000 m2 kantoorruimte is verkocht aan M7 Real Estate. Zes kantoren en logistieke sites die samen heel wat opbrachten. Lezen? Neem een gratis proefabonnement (stopt automatisch)

Lees verder >
Groeitempo neemt sneller af dan gedacht

Het groeitempo van de Nederlandse economie neemt door de voortdurende handelsoorlog sneller af dan eerder voorzien. Dat zegt De Nederlandsche Bank (DNB). Vooral de woningmarkt koelt sneller af.

Lees verder >
Wat verkocht Boekhoorn en voor hoeveel?

De Chalet groep heeft een kantorenportefeuille verkocht aan twee hedgefunds met een kantoor in Londen. Welke kantoren zijn het en wat kostte het geheel? Lezen? Neem een gratis proefabonnement (stopt automatisch)

Lees verder >
Nog te bouwen Helix in Leidsche Rijn al verhuurd

Aan de A2 bij Utrecht komt een nieuw kantoorgebouw naast Capgemini, De Helix. Het jonge ICT-bedrijf 2At gaat het huren.

Lees verder >
Dudok Groep koopt Hofbogen

De Hofbogen in Rotterdam zijn verkocht aan het Dordtse vastgoedbedrijf Dudok Groep.

Lees verder >
‘Het is de vraag of Uber zijn huurcontract uitdient’

Het stadsbestuur van Amsterdam staat binnen vier jaar de bouw van 500.000 m2 aan nieuwe kantoren toe. Experts vinden dat risicovol. ‘De markt voor 450 euro kantoorhuur is klein.’

Lees verder >
Amvest koopt 120 woningen in Utrechts stationsgebied

Er is altijd woningnood in Utrecht, maar nu komen er 120 woningen aan de Van Sijpesteijnkade in het stationsgebied van Utrecht.

Lees verder >
Maatregelen woningmarkt slaan plank volledig mis

Gemeenten, projectontwikkelaars, beleggers en woningcorporaties zijn al lange tijd bezig met de uitbreiding van het aantal huizen in het middeldure huursegment. Maar wel volstrekt onvoldoende.

Lees verder >
VASTGOEDMARKTBANEN
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright