20 juni 2024
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Koopjedeal stopt, kort na boete ACM
[Nieuws] Aanbiedingensite Koopjedeal stopt ermee. De webshop – onderdeel van de Jamani Group – kreeg vorige week een boete van de ACM vanwege nepkortingen.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Webshop Scotch & Soda blijft in de lucht
[Nieuws] De online activiteiten van Scotch & Soda worden overgenomen door United Legwear & Apparel Europe. Bluestar Alliance, de huidige eigenaar van de winkelketen, blijft de merkrechten behouden.
twitter facebook linkedin
lees verder
Cameranu gaat met Mollie voor het hoogste niveau
[Advertorial] Switchen van payment service provider (PSP) is spannend, met alle mogelijke gevolgen voor je conversie. Toch waagde Cameranu onlangs de overstap, vertelt managing director Ricardo van den Burg. Wij willen service bieden van het hoogste niveau, dat zit al sinds dag één in het dna van Cameranu. Met Mollie als onze partner kunnen we dat serviceniveau vasthouden en doorontwikkelen, ook in een krimpende markt.'
image
image
Amac lanceert webshop voor zakelijke gebruikers
[Nieuws] Apple-specialist Amac vergroot zijn focus op de zakelijke markt door het lanceren van een nieuwe zakelijke webshop waar ondernemers en bedrijven hun Apple-producten kunnen bestellen.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
KaDeWe stopt met online activiteiten
[Nieuws] Het Berlijnse warenhuis KaDeWe gaat zich uitsluitend richten op fysieke locaties en zet alle online activiteiten stop.
twitter facebook linkedin
lees verder
Kom naar WOW Conference 2024 - Bereid je voor op de toekomst van welzijn en werk
[Advertorial] Mis dit niet! Een nieuw event ter bevordering van welzijn en werk: WOW Conference. Laat je inspireren door gerenommeerde sprekers die de nieuwste trends en innovaties in welzijn met je delen. Krijg de nieuwste inzichten en praktische oplossingen hoe het welzijn van je medewerkers direct bijdraagt aan bedrijfssucces. WOW Conference is meer dan een conferentie; het is een investering in de vitaliteit en prestaties van je bedrijf.
image
image
Uber Eats-bezorgers gaan boodschappen doen
[Nieuws] Bezorgers van Uber Eats krijgen er binnenkort een taak bij. Zij gaan – als onderdeel van een nieuwe service – boodschappen voor klanten doen en bezorgen.
twitter facebook linkedin
lees verder
Zien we jou op Shopping Today?
[Advertorial] Op donderdag 10 oktober komt de e-commercesector weer bij elkaar voor shopping Today. Dit is het e-commerce-kennisevent van Nederland waar je wordt bijgepraat over goede customer journeys, opkomende technologieën zoals AI en voice en het optimaliseren van je webshop. Daar wil je als retailer bij zijn. Koop nu je ticket met 80 euro korting.
image
image
Just Eat Takeaway.com en Amazon brengen samenwerking naar Europa
[Nieuws] Maaltijdbezorger Just Eat Takeaway.com en Amazon werken nu ook samen in Europa. Het gaat om een uitbreiding van een bestaande samenwerking.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.