Bekijk deze mail in uw browser
 

 

Aankomende zondag is het koopzondag in ons Groencentrum. Eerste keus uit kerstbomen. Kom in de tent en/of bezoek onze kerstwinkel. Dit jaar met een wintersporttintje... We zijn zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

 

Vanaf zaterdag 21 november start onze kerstbomen verkoop vanuit de circustent die staat op ons parkeerterrein. We hebben de mooiste Nordmann, blauw spar, fijn spar, met kluit, in pot, gezaagd en wekelijks verse aanvoer bij onze kwekers vandaan. Komt dat zien.. komt dat zien!

 

Groot assortiment kunstkerstbomen

 

Nauwelijks van echt te onderscheiden. Dankzij een uniek procedé evenaart ons assortiment kunstkerstbomen moeder natuur zelf. Bijzonder rijk gevarieerd en aantrekkelijk geprijsd. De hoogwaardige kerstbomen zijn er in tal van uitvoeringen en zowel met als zonder sneeuw of (dimbare) sfeervolle LED-verlichting.

 

Bezoek ons Groencentrum in Witmarsum voor een groot assortiment aan de mooiste kunstkerstbomen.

 

Wees erbij: showmodellen nu met wel 50% korting!

 

Nieuw in ons assortiment - Label-R muurcirkels en hexacgons

Breng sfeer in jouw huis met deze prachtige ronde muurcirkels van Label-R. Cirkels zijn helemaal hip en deze ronde wanddecoratie fleurt je interieur helemaal op.

 

Nu verkrijgbaar in ons Groencentrum met leuke teksten, kerstdesign en sfeerbeelden.

 

Label-R ontwikkelt woonproducten met unieke designs met hippe teksten en trendy kleuren.

 

 

De muurcirkels en hexagons zijn verkrijgbaar vanaf € 9,95.

 

Kekke kerstornamenten

 

Kerstballen die nét even anders dan anders zijn sieren dit jaar menig kerstboom. Je kan het gerust een trend noemen, die ‘kekke kersthangers’. Eten en drinken, maar ook grappige kerstboom hangers in de trend van mode, dieren en andere objecten: niets is te gek. Per thema zijn er te gekke ‘kekke’ kerstboom hangers.

 

Hoe leuk zijn deze stoere hangers dan! To the Moon and Back.. Ze komen uit ons kerstthema ‘Under the Stars'. Maar er zijn er nog veel meer.  Zoek en vindt ze in onze andere kerstthema's!

 

Tip: zo’n grappige kerstboomhanger is ook een leuk cadeautje!

 

 

Dankzij de vroege bloei is de Viburnum tinus een zeer populaire heester. Bovendien is hij ook groenblijvend waardoor je jaarrond groen in de tuin hebt. Al vroeg in de winter verschijnen de eerste kleine roze bloemknopjes aan de plant waar rond januari de eerste sneeuwwitte bloemen uit komen. Zodra de hele plant tot bloei is gekomen wordt al gauw duidelijk waarom de Viburnum tinus ook wel Sneeuwbal wordt genoemd. De bloei is werkelijk prachtig. Wanneer veel planten ’s winters nog kaal zijn, geeft de Viburnum tinus juist kleur aan de tuin. Deze fantastische bloei kan zeker tot diep in mei duren. Aan het einde van de bloei verschijnen er nog kleine donkerblauwe tot zwartgekleurde besjes aan de plant. Deze zijn zeer aantrekkelijk voor vogels.

 


De Viburnum tinus stelt weinig eisen. Een beschut plekje waar voldoende zon komt heeft de voorkeur. Daar groeit de Viburnum tinus het beste van. Houd er rekening mee dat deze plant niet helemaal winterhard is. Bij flinke lage temparturen is het aan te raden hem wat bescherming te bieden. Deze langzame en compacte groeier heeft weinig tot geen snoei nodig. Pas eventueel aan het eind van het voorjaar wat vormsnoei toe.
 
Alles bij elkaar genomen is de Viburnum tinus een prachtige plant voor elke tuin. Zelfs in een grote pot op het terras of balkon heeft deze Sneeuwwitte beauty het prima naar zijn zin.
 

 

Kussens, kussens en nog eens kussens!

 

Ons Groencentrum Puur Eten & Drinken Restaurant is momenteel gesloten en daarom ligt het nu vol met.... jawel kussens! Pallets vol met kussens in verschillende kleuren: groen, blauw, rood, zilver, bruin... Formaat van een kussen is 45 x 45 cm. Gezellig en knus voor in huis. Nu in prijs verlaagd. Van € 14,95 nu voor slechts € 8,99.

 

NIEUW - NIEUW - NIEUW

 

“Welkom in een wonderbaarlijke miniatuurwereld van Luville". De rijk gedetailleerde huisjes, figuren en accessoires zijn betoverend om naar te kijken. En verslavend om te bouwen en ieder jaar weer uit te breiden. Of het nu om een enkel huis gaat, om een straat of een klein dorp, deze miniaturen zorgen voor groots genieten. Met oog voor detail en veel zorg en liefde vervaardigd uit onder andere porselein. Er zijn verschillende dorpen verkrijgbaar, tal van huizen en figuren en leuke starterkits. Laat je verleiden door de tijdloze schoonheid van Luville en kies de mooiste huisjes, figuren en accessoires om je eigen kerstdorp te maken.

Openingstijden - Afmelden voor mailing