Koos Post: Terug naar school!

8 months ago


Text only:

Zijn jullie er weer klaar voor?


Zijn jullie er weer klaar voor?
Bekijk de webversie.


Koos Konijn Shop
Koos Facebook
Koos Konijn website
Hey vriendje,
Na een supertoffe zomervakantie is het zover, de scholen beginnen weer! Je hebt vast zin om al je vriendjes en vriendinnetjes weer te zien. Dat wordt vakantieverhalen delen en natuurlijk weer veel nieuwe avonturen beleven. Om het nieuwe schooljaar te vieren heb ik een leuke verrassing voor jullie! Benieuwd wat het is? Je leest het hieronder.


Koos Fanweekend Hunzedal
Spannend hoor! Nog even en het Koos Fanweekend gaat van start. Op vrijdag 21 september barst het feest los op Vakantiepark Hunzedal en er komen al heel veel vriendjes en vriendinnetjes. Ben jij er ook bij?
Meer info

Jouw vakantiekiekje met Koos
Heb jij ook zo’n leuke vakantie gehad op een Roompotpark? Ik vond het in ieder geval beregezellig dat je er was! Heb je een leuk vakantiekiekje met mij? Stuur ‘m op en wie weet sta jij de volgende keer in de schijnwerpers!
Meer info
Ik verloot een gaaf cadeautje!
Op school maak je helemaal de blits met het enige echte Koos Vriendenboekje. Om een goede start van het jaar te maken, geef ik zomaar 5 boekjes weg! Wil je ook kans maken? Kijk snel hoe.
 
Meer info

Tik tak tok … een knutselklok!
Oeps, bijna te laat op school. Koos houdt stiekem ook van uitslapen, maar om op tijd te zijn moet je natuurlijk goed op de klok kijken! Knutsel je samen met Koos een mooie oefenklok in elkaar? Het is niet moeilijk, kijk maar verder.
Meer info
Dansend het schooljaar in!
We luiden het schooljaar natuurlijk muzikaal in! Daarom deze maand de Koos-hit ‘Wie doet de was’. Wie zorgt bij jou thuis voor een frisse schooloutfit? Help deze keer een handje mee en maak er samen een swingend klusje van!
Bekijk het filmpje
www.kooskonijn.nl
Algemene voorwaarden
  |  
Privacy
  |  
Service & Contact
  |  
Uw gegevens
  |  
Afmelden
U heeft zich aangemeld met het e-mailadres: newsletter@newslettercollector.com.
Deze mail is verstuurd door:
Roompot Recreatie Beheer B.V.
Mariapolderseweg 1 Kamperland, Zeeland, 4493 PH, NL

Roompot.nl

Categories: Holidays Caravans | Camping Campsites | Holiday Day Offer
Age: 65 and older 31 until 64 years 19 until 30 year 14 until 18 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019