Win kaarten voor summertime finale Concert Gebouw, de diepte in met Janneke Vreugdenhil en fotograferen met je mobiel
Zin Magazine 10

Zin Magazine 10

Romantische rally in Kent, Fans, toen en nu en zussen over hun band
Zin
Nu is het klaar
Korte metten met piekeren

Iedereen piekert. En als je perfectionistisch bent, heb je nog vaker last van doemgedachten. Zo leg je die mallemolen in je hoofd stil.

Zin
Aanpakker
Janneke Vreugdenhil

Na haar echtscheiding die niet bepaald haar keus was, ervoer culinair journalist en kookboekenschrijver Janneke Vreugdenhil  een fase die empowering was. Happy solo zijn. Én lekker voor jezelf blijven koken. 

Zin
Seniorweb & Zin
Fotograferen met je mobiel

Als je foto’s maakt met je mobiel, kan het weleens misgaan. Zonde en niet nodig. Dus zetten we een aantal veelvoorkomende fouten even op een rij. Plus tips om ze te vermijden.

Zin
Lydia Rood
De maagd van Rosendael

Hoe het voelt als het maar niet lukt een kind te krijgen, wist ze uit haar eigen leven. Vandaar dat het verhaal van de middeleeuwse Marie d’Harcourt schrijver Lydia Rood (1957) extra raakte. 

Zin
Duitsland Dichtbij
Avontuurlijk Essen

Het Ruhrgebied, dat kennen we toch van staal en kolen, van zware vervuiling? Je mond zal openvallen, Essen is heel groen, rivieren gesaneerd en de voormalige kolenmijnen musea, restaurants of eventlocaties. 

Zin
5 ingrediënten Mediterraan
Kookboek Jamie Oliver cadeau!

In zijn nieuwste boek (t.w.v. € 33,99) deelt Jamie ruim 125 recepten, waarmee je met minimale inspanning je maaltijden een boost kunt geven. Word nú abonnee van delicious.magazine en ontvang 5 ingrediënten Mediterraan van Jamie Oliver cadeau.

Zin
Win met ZIN
Summertime finale in het Concertgebouw

Fan van klassiek? Om de zomer te vieren presenteert het Noord Nederlands Orkest op 31 augustus een feestelijk, veelzijdig concert in het Concertgebouw in Amsterdam. Van Mozarts spetterende ouverture Le nozze di Figaro tot Bernsteins West Side Story. En jij kan kaarten winnen!

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2023 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden