Te voet of op de fiets beleef je een land intenser.

 
 

Kunt u deze mail van Djoser niet lezen, bekijk dan de webversie.

 
   
 
 

Machtige pieken in de Pyreneeën

4x4 jeeps zetten ons af in het Aigües Tortes nationaal park in de Spaanse Pyreneeën. We volgen het kronkelende water van het Sant Maurici-meer naar een uitzichtpunt, waar je schitterende vergezichten hebt op de machtige Encantats-pieken. Ga mee op wandelreis door de Pyreneeën op 14 juni met € 50,- korting. Bekijk ook de overige vertrekdata

 

Bulgaarse piramides

In Bulgarije wandelen we naar de Piramides van Stob, bizarre rotsformaties van 10 tot 12 meter hoog waar je volgens de lokale bevolking met een beetje fantasie allerlei figuren en verhalen in herkent.

 

Schilderachtige meertjes en houten huizen

Vanuit Vilnius fietsen we door de bossen en langs de schilderachtige meertjes van het Trakai nationaal park naar Trakai. Het dorp heeft authentieke houten huizen, waardoor het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. Een prachtige tocht door de Baltische Staten. Op de reis van 6 juli krijg je nu € 100,- korting.

 

Highlights van Amman

We sluiten de 9-daagse wandelreis door Jordanië af met een stadswandeling in Amman. Een gids laat je alle highlights van de stad zien, zoals de Citadel, de King Abdullah I moskee en het Romeinse amfitheater.

 

Geweldig leuk fietsen in de Mekongdelta

"Wat een fantastische reis! Vooral het fietsen door de Mekong Delta was geweldig leuk. Onze Vietnamese gids Seven heeft ons veel over het land en de geschiedenis verteld. Super!" Schrijft reiziger Lia over de fietsreis door Vietnam en Cambodja.

 

Dwars door de beroemde Careskloof

Een van de hoogtepunten op de wandelreis door Spanje is de hike door de indrukwekkende Careskloof. Tijdens onze picknicklunch heb je een spectaculair uitzicht op de anderhalve kilometer diepe kloof en het omringende bergmassief.

 

50 euro korting in het najaar

Wil je in het najaar actief op reis? Tot en met 31 mei krijg je € 50,- korting per persoon op alle wandel- en fietsreizen die in september of oktober 2024 vertrekken. Gebruik hiervoor de actiecode WFMEI24.

Vertrek in september
Vertrek in oktober

 

Groene vallei in Wales

Via schilderachtige dorpjes fietsen we naar Llyn Ogwen in het Snowdonia nationaal park in Wales. Het meer loopt als een lint door de groene vallei, waardoor je een schitterend uitzicht hebt. Vertrek vanaf juni t/m september.

 

Open Huis Leiden

Op zaterdag 1 juni is het Open Huis in Leiden. Kom langs en stel onder het genot van een hapje en een drankje al je vragen aan onze specialisten. Je kunt ook (video)presentaties bekijken of door fotoboeken bladeren. Kortom, een leuke dag vol reisinspiratie!

 

Wandel- en fiets fotowedstrijd

Ben je (recent) op wandel- of fietsreis geweest of ga je binnenkort op pad en leg je je ervaringen graag vast op de gevoelige plaat? Doe dan mee aan de wandel- en fiets fotowedstrijd. Stuur je mooiste foto's op en maak kans op kans op één van de vijftien Wereld Waardebonnen t.w.v. € 250,- of de hoofdprijs, een Garmin Forerunner active Smartwatch t.w.v. € 349,- ! De actie loopt t/m 30 juni. Kijk hier voor meer informatie.

 

Wonderschoon Ierland

In de vallei van Glendalough krijg je een goed beeld van het wonderschone landschap van Ierland. We lopen door diepe gletsjerdalen en genieten van prachtige vergezichten op de bergen en het idyllische Upper Lake. Het is een van de mooiste wandelingen tijdens de 8-daagse wandelreis.

 

'Klein Barcelona'

De prachtige kust van Sardinië vormt het decor tijdens onze rit naar Alghero, een historisch stadje met smalle straatjes en Catalaanse kerken uit de 12e eeuw. Vanwege de Catalaanse invloeden wordt Alghero ook wel 'Klein Barcelona' genoemd. Vertrek op 14 en 21 september.

 

 
 

      facebook.com/djoserreizen       instagram.com/djoser_reizen    


Brochure aanvragen Presentaties en Infodagen

Direct contact met Djoser: 071-5126400 | info@djoser.nl

Djoser

Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, meld je dan hier af - djoser.nl