Dé 10 populairste dekbedovertrekken | zo maak je je bed op als in een hotel
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
vtwonen.nl
 
 
 
 
 
Korting tijdens de Slaapweken
Tijdens de Slaapweken scoor je alles om de slaapkamer een boost mee te geven. Van dekbedovertrekken tot nachtkastjes: krijg korting op heel veel dromerige slaapkameritems.
 
 
 
 
 
 
Top 10 dekbedovertrekken
Met een nieuw dekbed krijgt je slaapplek een fonkelnieuwe look. Laat je inspireren en bekijk de 10 populairste dekbedovertrekken.
 
 
 
Hotelbed opmaken
Waarschijnlijk doe je het elke dag: je bed opmaken. Maar hoe doe je dit nou lekker fluffy net zoals in een hotel? Daar hebben wij wat tips voor.
 
 
 
Nieuw: de collectie van Kave Home
Van kasten met houten latten tot minimalistische linnen kussens: de nieuwe collectie van Kave Home zit boordevol hebbedingen.
 
 
 
30% korting op spiegels
Spiegeltje aan de wand, dit zijn de mooiste spiegels van het land. Dubbel mazzel: deze maand shop je schitterende spiegels met 30% korting.
 
 
 
Style een romantische slaapkamer
Een intieme, verfijnde sfeer met een vleugje mysterie, zo kun je de romantische woonstijl omschrijven. Pas 'm toe in de slaapkamer en droom heerlijk weg.
 
 
 
Essentieel: een kledingkast
Een goede kledingkast is een absolute must have. In de shop vind je de mooiste kasten die de slaapkamer extra opbergruimte én sjeu geven.
 
 
 
Wat vind je van deze mail?
 
Leuk
Leuk
Kan beter
Kan beter
 
 
volg vtwonen ook via:
 
       
 
 
newsletter@newslettercollector.com | wijzig voorkeuren | afmelden
 
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden
privacy- en cookiebeleid