Kersttrends 2022 | top 10 sierkussens | kerstwalhalla voor € 250
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
vtwonen.nl
 
 
 
 
 
Nog één week korting op slaapkameritems
Kan je slaapkamer een flinke boost gebruiken? Dan is dit hét moment. Shop tijdens de slaapweken alles voor de slaapkamer mét korting.
 
 
 
 
 
 
Kom in de kerststemming
Heb je al zin in kerst? Bij vtwonen shop je alles wat je nodig hebt voor sprankelende feestdagen. Van kerstverlichting tot accessoires voor op tafel.
 
 
 
De kersttrends van 2022
Liefhebbers van kerst kijken er het hele (na)jaar naar uit: het huis kerstklaar maken. Volg je óók de interieurtrends? Lees dan wat de kersttrends voor 2022 zijn.
 
 
 
10x de populairste kussens
Maak je huis knus met de mooiste sierkussens. De keuze is reuze en daarom hebben wij de 10 populairste sierkussens op een rij gezet.
 
 
 
Kerstwalhalla met € 250
Hallo kerstkriebels! Het is weer tijd om te decoreren. Weet je niet waar je moet beginnen? Zo tover je de woonkamer om tot een kerstwalhalla met een budget van € 250.
 
 
 
Knus kaarslicht
Donkere dagen schreeuwen om gezellig licht in huis. Decoreer met kaarsen en kandelaars om een knus licht op het interieur te schijnen.
 
 
 
Vloerkleden voor warme voeten
Met een vloerkleed krijgt iedere ruimte een warme sfeer. Daarnaast is het ook heerlijk zacht en écht warm voor je voeten. shop de mooiste vloerkleden.
 
 
 
Wat vind je van deze mail?
 
Leuk
Leuk
Kan beter
Kan beter
 
 
volg vtwonen ook via:
 
       
 
 
newsletter@newslettercollector.com | wijzig voorkeuren | afmelden
 
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden
privacy- en cookiebeleid