Met de laatste ontwikkelingen...
Bekijk deze email in uw browser
Innovatiecongres Koude- en Luchtbehandeling 22 november...

Innovatie
Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en ontwikkelingen in koudetechniek en warmtepompen, kom dan op 22 november naar Aeres Tech in Ede voor het najaarscongres van de KNVvK en Vakmedianet (uitgever van RCC  K&L). 

Voor ondernemers is het van groot belang om te weten wat de innovaties in hun sector zijn. Dat geldt natuurlijk ook voor koudetechnieken en warmtepompen. Innovaties kunnen u op nieuwe ideeën brengen of u kunt ze direct toepassen. We organiseren dit congres voor vakmensen die voorop willen lopen en open staan voor nieuwe ontwikkelingen en technieken. U krijgt op deze dag (nieuwe) inzichten op het gebied van koude- en luchtbehandeling. Het programma is opgezet voor:

 
- installateurs
- technisch adviseurs
- productspecialisten
- projectmanagers
- eindgebruikers
- ontwerpers
en elke professional die (in)direct te maken heeft met koude- en koeltechniek.
 
De dagvoorzitter is Steven Lobregt, een prominent
KNVvK-lid en mede-eigenaar van adviesbureau Sparkling Projects. Hij is specialist in industriële koudetechniek en energie- en milieusubsidies. Als ontwerper van technische energieoplossingen laat hij zich graag uitdagen door opdrachtgevers die innovatie willen inzetten om zuiniger en milieuvriendelijker om te gaan met energie.
Op het congres komen o.a. de volgende onderwerpen aan de orde.
 
Hogetemperatuur warmtepompen zijn niet nieuw op de markt, toch is de toepassing nog volop in ontwikkeling.
 
Voor deze sessies nodigen we een spreker uit die alles weet over innoveren en hoe je daar als bedrijf je voordeel mee kan doen.
 
Nadat de IntrCool de KNVvK Innovatie Award won presenteert Oxycom op dit congres een innovatie voor de koeltechniek.

Sprekers zijn: Ekkes Brück (TU Delft), Ernst Berends (GEA Refrigeration), Carlos Infante Ferreira (TU Delft), Hans Reinders (Oxycom), Jeroen Schröer (Wijbenga), Kenneth Hoffman (GEA Process Technology Center), Roelof Schuitema (Teamwork Technology).

KOM MET KORTING!
Lezers van RCC K&L, Installatie Journaal en Gawalo plus de leden van KNVvK, ontvangen € 100,- korting en betalen slechts € 149,- per persoon.

Lees hier het volledige programma!


Hier kunt u zich direct inschrijven!

Met vriendelijke groet,
Johan Schot
Senior Uitgever
Installatie
 
Organisatie:   Sponsor Sponsor Sponsor
       

Wilt u geen klimaat gerelateerde emails ontvangen? Klik dan op afmelden