5 verzorgingstips voor een blije baby
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
/ Is deze e-mail onleesbaar? Klik dan hier.
Krijg controle over het speelgoed in huis: 6 tips
Speelgoed: het lijkt soms wel onkruid. Voor je het weet ligt je huis er vol van en komt er steeds meer bij! Hoog tijd om weer controle te krijgen over alle poppen, blokken, auto's en kleurboeken in huis.
Onze tips!
Voor het eerst mama: over de beestjes van de crèche
"Het banale griepje dat ik dacht te hebben bleek een vieze vuile parasiet te zijn, die zich een weg had gebaand door de lijven van de kinderen, mama’s, papa’s en die van mij. Ei-kes!"
Lees meer
5 verzorgingstips voor een blije baby
Hoe je de huid van je kleintje verzorgt, is erg belangrijk want een babyhuid is vijf keer dunner dan die van een volwassene. We leggen je graag uit hoe je dat doet.

i.s.m. Weleda
Onze tips!
Tips om beter te slapen tijdens je zwangerschap
Goed slapen tijdens je zwangerschap kan al eens lastig zijn. Bovendien, hoe meer je buik groeit, hoe moeilijker het wordt. Wij geven je alvast enkele tips die je kunnen helpen om de slaap beter te vatten.
Onze tips!
10x populairste activiteiten om samen met de kinderen te doen tijdens corona
Sinds corona werd ons huis weer het hart van het samenzijn en kwam er een hernieuwde waardering voor het gezinsleven. Zo ontstonden er ook populaire activiteit om samen met de kinderen te doen. We zetten ze voor jou even op een rijtje.
Onze aanraders!
Papa-talk: “Als hij op zijn loopfiets springt, zie ik ons samen cols beklimmen. Bladeren we door een boekje, dan hoop ik dat hij een lezer wordt”
Thomas Detombe (34) is journalist, kersvers Libelle Mama-columnist en papa van Lucas (2,5). Eind mei verwacht hij samen met Emma (33) een tweede kindje, spannend! Over wat het jonge vaderschap met hem en zijn gevoelsleven doet, schrijft hij voor jullie openhartig en onverbloemd neer.
Lees meer
Draag zorg voor jezelf, je bent (binnenkort) niet meer alleen
Gedurende je zwangerschap kun je bijna alles blijven eten en drinken. Maar er zijn bepaalde producten die schadelijk zijn voor je baby of voor jezelf. Waar moet je allemaal op letten?

i.s.m. Gestarelle
Lees meer
Download hier
Ontdek de
Zwanger & baby app
Praat mee
Wat houdt andere
ouders bezig?
Delen, leren, genieten
op libelle.be/mama
Dit bericht werd verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wilt u deze berichten niet meer ontvangen? Klik hier | Privacy- en cookiebeleid