Of is dat een voedselmythe?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Afbeelding
 

Groeit je haar sneller in de zomer?

Gemiddeld groeit je haar elke maand zo’n één tot anderhalve centimeter. Maar verschilt de groeisnelheid van je haardos per seizoen?

Een haarscherp antwoord
 
 
Afbeelding
 

Wat is een burn-out precies?

Het lijkt soms of heel Nederland vermoeid en overbelast is. Veel mensen spreken van een burn-out-epidemie. Maar wanneer ben je echt overspannen en wanneer heb je 'enkel' spanningsklachten?

De tank is leeg
 
 
Afbeelding
 

Wat is een vallende ster precies?

Elke dag en nacht 'vallen' er wel een paar sterren uit de hemel, maar dit zijn natuurlijk geen enorme plasmabollen die door de lucht suizen. Wat valt er dan naar beneden? En wanneer zie je deze vallende sterren het beste?

Doe een wens
 
 
Afbeelding
 

Geef jezelf, of een ander, zomers leesvoer cadeau

Duik je deze zomer niet alleen in het zwembad, maar ook graag met je neus in een vermakelijk tijdschrift? Maak dan nu gebruik van deze 1+1-deal. Kies een kortlopend abonnement op Quest of Quest Junior en krijg daar gratis een ander tijdschrift naar keuze bij! National Geographic, Elle of Runner's World bijvoorbeeld. En dat voor maar 24,99 euro.

Lekker lezen
 
 
Afbeelding
 

Krijg je puistjes van chocolade?

Van chocoladerepen naar binnen proppen krijg je acne, toch? Zo simpel blijkt het niet te zijn. Chocola onderzoeken is een wetenschappelijke uitdaging, vertelt dermatoloog Francis Wu van het Dermatologisch Centrum Utrecht.

En hoe zit het met mee-eters?
 
 
Afbeelding
 

Het best gelezen artikel van vorige keer

Vijf huis-, tuin- en keukentips tegen hooikoorts

Hatsjoe! Dikke rode ogen, een jeukende loopneus. Is voor jou de lente ook een kriebelende hel? Dan raadt oma regenwater, honing, mondmaskers, kriebelbeestjes en zoenen aan. Maar wat werkt daarvan echt? 

Is honing de zoete verlosser?