Aandacht voor duurzaamheid lijkt te verslappen
 
VIS Magazine
 
 
 
Seafood Kijkduin: De viswinkel van de toekomst
 
Seafood Kijkduin zit in een gloednieuw foodcourt, met verschillende versaanbieders bij elkaar. Het doet denken aan Spanje of Frankrijk. Jo, Astrid en Noah Hop runnen samen het familiebedrijf, de viswinkel van de toekomst.
 
Lees verder
 
 
 
Toe aan iets nieuws? Kijk op Foodbanen.nu
 
Op zoek naar een functie binnen de foodsector? Bij Foodbanen.nu vind je het meest volledige vacature-overzicht. Kijk voor deze functies en andere banen op de website:
 
Naar Foodbanen.nu
 
 
 
Krijn Verwijs wint Seafood Excellence Global Special Awards
 
Krijn Verwijs Yerseke viel twee keer in de prijzen tijdens de Seafood Excellence Global Awards. Het Nederlandse bedrijf ontving zowel de special award voor Retail Packaging als voor Best Seafood Product Line.
 
Lees verder
 
Druk op bedrijven om te verduurzamen neemt toe
 
Duurzaamheid staat bij veel bedrijven op de agenda, maar er is nog een lange weg te gaan. Dat zegt Cees Elemans van ING tijdens zijn presentatie ‘Verankering van duurzaamheid in uw businessmodel’ op Food Technology 2022.
 
Lees verder
 
Blijf op de hoogte van al het foodnieuws!
 
Wilt u naast het nieuws van Vismagazine ook op de hoogte blijven van ander foodnieuws? Bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie, vlees- of bakkersbranche? Schrijf u dan in voor een van onze nieuwsbrieven. U kunt zich abonneren op de nieuwsbrief EVMI, Vleesmagazine, Bakkers in bedrijf, Vakblad IJs, Pompshop, More than Drinks en VoedingNu.
 
Inschrijven voor de nieuwsbrief
 
 
Vissers verwijderden 756 ton zwerfafval uit zee
 
Met het project Fishing for Litter is in 2021 756.000 kilo zwerfafval uit zee opgevist. Een verbetering van het oude record van 2020 toen vissers 644.000 kilo uit zee haalden. Dat blijkt uit het jaarverslag van vereniging KIMO Nederland en België, de organisatie van dit project.
 
Lees verder
 
‘Nadruk op convenienceproducten’
 
"De nadruk ligt, ook in de visbranche, steeds vaker op convenienceproducten", zegt Ronald Roy van Verbufa. "Daarbij besteden we veel aandacht aan de manier waarop producten verpakt gaan worden en zorgen we dat onze apparatuur daar naadloos op aansluit."
 
Lees verder
 
Meer nieuws
 
 
 
Boeken
Goed teamwerk
 
Veel ondernemers proberen klanten te lokken door hun kennis te delen. Helemaal verkeerd schrijft Aartjan van Erkel in zijn nieuwe boek Nummer 1. Hij gelooft dat je niet je kennis gratis moet delen, maar moet entertainen. “Stop met teachen, begin met teasen.”
Auteur Aartjan van Erkel is marketingexpert en schreef eerder Verleiden op internet (2011) en Maak ze gek (2016). Deze laatste titel werd dat jaar ook uitgeroepen tot Beste managementboekHij merkte zelf in 2017 dat zijn marketing niet meer werkte en besloot het roer om te gooien. In plaats van nieuwsbrieven vol tips, ging hij voortaan entertainen. Met succes.
 
Lees verder
Magazine
Vismagazine 3 | april 2022
 
Dit nummer van Vismagazine heeft als thema schelpdieren. Met onder andere:
  • Schaal- en schelpdieren: eiwitbron van de toekomst
  • Seafood Kijkduin
  • Vishandel Bruin-Vis
  • Voedselveilig werken
  • Gastologie zorgt voor klantvriendelijkheid

Nog geen abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en betaal het eerste jaar slechts € 75,00 ex. btw!
 
Abonneer nu!
Op zoek naar een leuk tijdschrift voor jezelf of om cadeau te geven?
 
Snel naar Tijd voor tijdschriften, de webshop van uitgever Virtùmedia: een webshop boordevol tijdschriften met karakter zoals Bergen Magazine, Yoga International, Archeologie Magazine, Pf Fotografie Magazine, Schrijven Magazine en nog veel meer mooie titels. Van een los nummer tot een voordelig abonnement, voor jezelf of als cadeau, bij TijdvoorTijdschriften.nl slaag je altijd!
 
Tijd voor Tijdschriften, de webshop voor tijdschriften met karakter
 
Abonneren?
 
 
Bekijk het aanbod
Bedrijvengids
 
 
Bekijk het overzicht
 
 
Vismagazine
Huis ter Heideweg 13
3705 MA Zeist
Facebook
Twitter
LinkedIn
Flickr
 
 
Deze e-mail is verzonden naar: newsletter@newslettercollector.com
Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief
 
 
 
© 2022 Alea Publishers