Bekijk dit bericht in je browser
4 november 2020
Kruispunt Bruggestraat-Meulebekestraat afgesloten vanaf 10 november
 
Aquafin voorziet een gescheiden rioleringsstelsel in de Meulebekestraat (tussen de Bruggestraat en Jan Breydelstraat). Met dit project wil Aquafin het afvalwater dat nu nog ongezuiverd in de Meusbroekbeek belandt, aansluiten op het waterzuiveringsnetwerk.
 
Daarom sluit de aannemer het kruispunt Bruggestraat-Meulebekestraat vermoedelijk af voor doorgaand gemotoriseerd verkeer op dinsdag 10 november. De Bruggestraat is dan volledig afgesloten tussen de toegang naar Delhaize en dokter Haemers. Op dit kaartje zie je de verschillende wegomleidingen. Voor fietsers en voetgangers is een doorgang voorzien. De woningen in de Meulebekestraat, gelegen tussen de Bruggestraat en Schoolstraat, zijn tijdens deze werken niet bereikbaar. Zij moeten hun wagen buiten de werfzone parkeren. Afhankelijk van de weersomstandigheden blijft het kruispunt afgesloten tot eind januari.
Weststraat afgesloten op 9 november
 

Op 9 november wordt een torenkraan in de Weststraat afgebroken. Daardoor is de straat afgesloten voor het verkeer ter hoogte van nummer 14. Dat zal waarschijnlijk de hele dag duren, er wordt een omleiding voorzien via de Elfjulisingel.

Dienst mobiliteit | mobiliteit@ingelmunster.be | T 051 33 74 35
   

Je profiel aanpassen - Uitschrijven