Bouwmachines
Online versie
Afmelden | Wijzigen
Mainimage
Kubota doet weer mee met wielladers
Het merk Kubota is vooral bekend van de minigravers. Minder bekend zijn de compacte wielladers. Die bouwt het merk al sinds eind jaren ‘90, maar ze bleven altijd in de schaduw staan van de minigravers. Kubota bouwde ze wel, maar stak weinig geld en energie in de doorontwikkeling van de wielladers. Dat moest anders, vonden de Japanners.
(advertorial)
Bestel nu gratis uw toegangsbadge voor de Intermat!
De Intermat, hét wereldwijde vakevenement voor bouwmaterieel van dit jaar, vindt plaats van 23 t/m 8 april in Parijs. 1.300 exposanten op 375.000 m² standoppervlakte verwachten ruim 200.000 bezoekers. Kijk op de website voor meer informatie. Mis het niet en bestel nu gratis uw toegangsbadge (normaal € 35) via deze link!
Bestel hier uw gratis toegangsbadge
Kobelco SK17SR extra stabiel met uitschuifbare onderwagen

Grondverzetbedrijf Slangewal in Dalfsen heeft, via Hans van Driel B.V. in Ommen een Kobelco SK17SR minigraver in ontvangst genomen. Deze Kobelco SK17SR is uit voorraad geleverd.

Lees verder >
Nieuwe Merlo Roto 45.21MCSS voor DDM De Meern

DDM Demontage uit De Meern heeft een nieuwe Merlo Roto 45.21MCSS in gebruik genomen. 

Lees verder >
Eerste Komatsu PC138US-11 in Nederland geleverd

Eigenaar Peter Straver van Aannemersbedrijf Straver & Zn. in IJsselstein heeft de eerste Komatsu PC138US-11 in Nederland in ontvangst genomen. 

Lees verder >
Dynapac CA3500 met schapenpoot-bandage voor A. Tuytel

A. Tuytel Loon- en verhuurbedrijf investeerde in een nieuwe Dynapac CA3500 met schapenpoot-bandage. Met een eigen gewicht van ruim 12 ton en een walsbreedte van 2.130 mm kan de CA3500 van grote oppervlakken in korte tijd verdichten.

Lees verder >
PW
BouwMachines Praktijktest: Hyundai HL955
Een 16-tons maatpak: zo laat de Hyundai HL955 wiellader zich omschrijven. BouwMachines testte de Hyundai intensief, die bewijst een vlotte en stabiele machine te zijn.
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright