KUN 3 CM MELLEM DIG OG LØVEN

3 years ago


Text only:

      Nyhedsbrev, 18. marts 2016       NYHED: Se det flotte glasindkig til løverne  

Så kan vi afsløre endnu en god nyhed, når du skal besøge GIVSKUD ZOO i denne sæson:

Et flot glasindkig til løverne.

Det har længe været et stort ønske at give en bedre oplevelse af parkens store katte til de gæster, som er til fods. Og fra påske kan du få et superindkig til de løver, der bor i anlægget over for SafariShoppen.

 

Der var da også flere, som havde gættet på netop "løver" i sidste uges konkurrence om, hvilket rovdyr, vi lavede indkig til. Tillykke til familien Junker, der blev de heldige vindere af 4 årskort til GIVSKUD ZOO.

  Læs mere                 NYHED; Superkrokodille på 11 meter  

Direktør Richard Østerballe har generelt stor respekt for de farlige dyr i GIVSKUD ZOO. Men denne superkrokodille på hele 11 meter tør han godt stille sig tæt op ad. Den er nemlig 112 mio. år gammel og en af de nye modeller, du kan opleve i dinosaurparken denne sæson. Sarcosuchos, som arten hedder, er formodentlig den største krokodille, der nogensinde har levet.

Gå turen gennem dinosaurparken, og se Sarcosuchos ligge på lur. Mon du bliver den næste godbid?

  Læs mere                   FÅ HELT PIP I PÅSKEN  

Du nyder sikkert synet af de smukke fugle hjemme i din have. Men kan du også kende forskel på dem? Og hvilket foder er bedst, hvis man gerne vil have fuglene til at sidde på foderbrættet?

Kig forbi i påsken, og bliv "Vild med fugle": Få en fugle-snak med Dansk Ornitologisk Forening, og lær om de danske fugle. Lav dit eget foderbræt, en redekasse eller et pilekræmmerhus til foder - og tag det med hjem, helt gratis.

  Læs mere                   NYHED: Go'morgen Zoo - nu med giraffer  

Den ultimative zoo-oplevelse: Først besøger du girafferne i stalden. Dernæst kører du på safari blandt de selvsamme dyr. Hvem af dem var det nu, du var tæt på i stalden?

Ud over girafbesøget kommer du også i løve- og næsehornsstalden.

 

KØB BILLETTEN, så du er sikker på at få en plads - eller læs mere på linket herunder.

 

Husk, at prisen inkluderer entré til parken resten af dagen, så det koster kun hhv. 35 kr. og 80 kr. mere end en børne- og voksenbillet købt ved indgangen.

  Læs mere                   ÅRSKORT: 15 % rabat i 10 zoos  

Husk, at dit årskort til GIVSKUD ZOO også giver 15% rabat ved besøg i hele 10 danske zoos - ud over de 4, som du hver får 1 gratis besøg til. På Sjælland får du f.eks. 15% rabat i København Zoo, Den Blå Planet (billedet) og Øresundsakvariet.

 

KØB ELLER FORNY ÅRSKORTET - og læs om alle fordelene herunder.

  Læs mere                   FRANSK NYHED I ULVEFLOKKEN  

Hun er fransk, hun er ung, og så er hun lige flyttet ind. Det tegner til at blive et spændende forår i GIVSKUD ZOOs ulveflok, hvor en ny tæve kort før jul blev introduceret til flokken. Hun er hentet i en fransk zoo og har derfor fået navnet "Alsace". Faktisk er hun kun et år gammel og derfor også nem at kende i flokken med sin noget mørkere pels. Nu krydser vi fingre for, at "Alsace" kan levere det, som rigtig mange gæster gerne vil opleve: Unger - eller hvalpe, som ulvenens afkom hedder.

Få hele historien om den nye ulvetæve på linket herunder.

  Læs mere                   VÅGN OP TIL ULVEHYL I PÅSKEN: 4 prs. fra 580,-  

Lyst til at komme hjemmefra, uden at det koster en formue? Tag en overnatning i et familieværelse på Danhostel Givskud Zoo en af påskedagene.

Når du bor her, betaler du kun én gang entré til zoo, som gælder fra og med ankomstdag til og med afrejsedag. Hvis du kombinerer opholdet med Go'morgen Zoo, er entré til zoo endda inkluderet i denne pris.

Men vær forberedt på, at du vågner tidligt. Ulvenes hyl kan nemt høres på Danhostel Givskud Zoo.

 

FIND LEDIG DATO - eller læs mere om Danhostel Givskud Zoo på linket herunder.

  Læs mere                     Se den nye ulvetæve, "Alsace", i påsken.                       Du modtager denne mail, fordi du har tilmeldt dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev.
Klik her for at afmelde nyhedsbrevet.
GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA · Løveparkvej 3 · DK-7323 Give
info@givskudzoo.dk · www.givskudzoo.dk
Følg GIVSKUD ZOO på facebook    

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019