Skynd dig...
Kan du ikke læse mailen? Klik her
Kunne det her ikke være fedt?
1) Du tager på juleshopping, og klarer alle julegaverne på én gang. Derefter smider du dine trætte stænger op i sengen på dit hotelværelse, mens du glæder dig over, at du ikke skal slæbe alle pakkerne hjem, men at du blot kan sætte dem ind din bil, som holder parkeret på hotellets p-plads.

2) Du skal holde jul i Københavnsområdet, men bor selv langt væk. Du booker et hotelværelse, og undgår at skulle sove mange under samme tag, samt at skulle dele badeværelse med tante Hanne. Samtidig er du sikret en p-plads ved hotellet, og skal ikke bekymre dig om dyr parkering i København.
Her kommer dit tilbud!
Kør december i møde med et ophold med morgenmad og fleksibilitet på et af vores hoteller i København – vi giver dig parkering med oveni hatten. Så kan du nemt shoppe julegaver eller se familien. Du sparer faktisk op til DKK 400,- pr. nat.

Sådan booker du dit ophold
Send en mail via knappen nedenfor. Heri skal du skrive:
1) hvilket hotel, du ønsker at bo på (du vælger frit).
2) hvilke dage du ønsker at booke dit ophold.
3) hvilken værelseskategori, du ønsker at booke.

Herefter vil du blive kontaktet af vores bookingafdeling, som vil hjælpe dig videre.
Bemærk din booking er først gennemført, når du modtager en bookingbekræftelse fra os.
Det med småt
Tilbuddet gælder fra i dag til og med den 6. novemer 2020 på ankomster fra den 16. november til og med den 31. december 2020. Tilbuddet gælder et begrænset antal parkeringspladser, og vi tager forbehold for udsolgte dage. Bemærk, det kan forekomme, at parkeringen ligger en kort gåtur fra selve hotellet. Tilbuddet gælder, når du booker et ophold med morgenmad og fleksibilitet. Tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller et allerede booket ophold.
Vil du se hvilke hoteller, du kan vælge at bo på, så kig med her...

Men husk at du skal booke via mail for at få glæden af, at parkering er inkluderet i dit ophold. (se ovenfor).
Arp-Hansen Hotel Group
Følg os her:
Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev kan du afmelde her.
© Copyright 2020 Arp-Hansen Hotel Group