KUN I DAG: Få et gratis backup-program - værdi 345 kroner
Det er World Backup Day, og vi kan helt eksklusivt tilbyde dig en fuld version af det glimrende backupprogram EaseUS Todo Backup Home. Men du skal installere og aktivere programmet i dag - i morgen er det for sent. Se her, hvordan du får fingre i programmet.
Se mere her
ANNONCE
Sådan bruger du dine gemte Chrome-koder på telefonen
Browseren Chrome har en glimrende kodeordshusker, som hjælper dig, når du skal logge ind på hjemmesider. Se her, hvordan du bruger denne funktion fra din iPhone eller Android-telefon, selvom du har gemt kodeordet i Chrome på pc'en.
Se mere her
Derfor laver Microsoft Print Screen-knappen helt om
Microsoft opdaterer konstant Windows 11 og laver funktioner om. Nu er turen kommet til Print Screen-knappen, og det er der gode grunde til. Se her, hvilke planer Microsoft har med Print Screen i Windows 11.
Se mere her
Blæk eller laser? Sådan vælger du den rigtige printer!
Har du helt styr på, hvilken slags printer du har brug for? Vi har testet printere til hjemmebrug, og her får du hjælp til at vælge den bedste printer første gang.
Se mere her
Få gratis hjælp til oversættelse
Brug oversættelsestjenesten Google Oversæt på telefonen og pc'en. Så får du hjemmesider og tekststykker oversat i en fart. Du kan endda oversætte direkte med telefonens kamera.
Se mere her
De 4 bedste sider med gratis puslespil på nettet
Slut med forsvundne brikker på gulvet og pladsmangel på spisebordet. Du kan ganske gratis lægge puslespil på nettet med hundredevis af brikker - du kan endda bruge dine egne billeder! Vi har fundet de bedste steder.
Se mere her
Bliv klogere i Fordelszonen:
SÃ¥dan styrer vi hjemmet med telefonen
Der findes masser af såkaldt Smart Homeudstyr, der kan styres med en app til telefonen, men er det nu også så smart? Bliv inspireret af redaktionens ærlige mening og erfaringer med det intelligente udstyr.
Se mere her
Tilbud til dig
FÃ¥ 2 magasiner for 99,50 kr. + Din guide til Windows 11
99,50 kr. + porto 0 kr.
Spar 95 kr.
Læs mere