Doe de waterquiz! 💦
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‍ 
29 augustus 2024
Nieuwsbrief
Alle gemeenten werken in warmtevisies uit hoe zij woningen en gebouwen aardgasvrij maken voor 2030. Uit onze analyse blijkt dat de visies niet voldoende zijn om de nationale plannen voor aardgasvrije gebouwen te halen. Er ligt wat ons betreft een belangrijke rol voor de rijksoverheid om gemeenten daarbij te ondersteunen.

‘Het is voor inwoners, bedrijven, netbeheerders en energieleveranciers belangrijk dat zij van de gemeente meer duidelijkheid krijgen over wat ze de komende jaren kunnen verwachten. Dan is overleg en inspraak ook veel beter mogelijk', zegt collega Atse van Pelt.
 
Hoe kunnen we onze klimaatdoelen het best halen: ervoor zorgen dat we in 2050 fossielvrij leven óf CO2 onder de grond opslaan? Uit een onderzoeksrapport lijkt het laatste een goed idee, en bovendien een heel stuk goedkoper. Maar… er wordt dan één cruciaal punt over het hoofd gezien. Onze programmaleider Peter de Jong legt het uit in een artikel op Energeia.
 
 
 
 
       
   
open