Het antwoord is niet nee...
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Beeldverhaal: de Sinti gaan jaarlijks op bedevaart naar Roermond

Voor een bedevaart moet je naar oorden als Lourdes of Santiago de Compostella. Toch? Niet per se. Elk jaar komen Sinti vanuit binnen- en buitenland naar... Roermond. En dat doen ze al sinds 1982. Waarom?

 
 
Quest
 

Dit is waarom te harde en te zachte stemmen ons humeur beïnvloeden

Niets irritanter dan iemand die een onverstaanbaar praatje houdt, of juist met een denderende stem in je oor tettert. Stemgeluid kan een hoop irritatie bij ons opwekken. Waarom raken deze geluiden ons zo?

 
 
Quest
 

Zoek je nog een cadeau? Wat dacht je van onze vrolijke scheurkalenders

Ja ja, ook voor 2022 hebben we weer drie scheurkalenders voor je gemaakt: de Quest Scheurkalender (met 365 vragen & antwoorden), de Quest Historie Scheurkalender (met 365 bijzondere krantenberichten uit 1850-1950) én de Quest Junior Scheurkalender (vette pret voor 7- tot 12-jarigen). De scheurkalenders zijn verkrijgbaar vanaf € 14,99. Of je ontvangt ze cadeau bij jouw favoriete Quest!

 
 
Quest
 

Partnerbericht

Welke rijkaard staat dit jaar op nummer 1 in de Quote 500?

Wie mag zichzelf de rijkste Nederlander noemen? Dat zoekt zakenblad Quote ieder jaar uit in de Quote 500. In 2021 bestaat deze lijst alweer 25 jaar. Dat wordt gevierd met een speciale jubileumeditie. Hoe zijn de rijksten in Nederland het afgelopen coronajaar doorgekomen? En wie mag de lijst aanvoeren? Dat lees je allemaal in de nieuwste editie. 

 
 
Quest
 

Een chip implanteren met een injectienaald: hoe plausibel is dat?

Volgens chipexpert Harry Veendrick is het inderdaad mogelijk om een chip in te brengen via een injectie. We doen het ook geregeld: huisdieren lopen er massaal mee rond. Kun je zo'n ding dan ook ongemerkt injecteren bij mensen?  

 
 
Quest
 

Het best gelezen artikel van vorige week

Hoe vaak 'mag' je op vliegvakantie als je geen kind krijgt?

Je hoort het steeds vaker: mensen die overwegen om geen kinderen (meer) te krijgen, omdat ze het klimaat niet nog meer willen belasten. Hoe slecht voor het klimaat is een kind eigenlijk? En hoe bereken je dat?