Of is alles te trainen?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Afbeelding
 

Drie redenen om de mug in je slaapkamer te laten leven

Van muggenbulten wordt niemand vrolijk, en van gezoem rond je hoofd ook niet. Toch zou de wereld niet beter af zijn zonder muggen. Waarom?

Dat bepaal ik zelf wel
 
 
Afbeelding
 

Test: wat voor niezer ben jij?

De pollen zweven door de lucht en heel Nederland lijkt wel last te hebben van hooikoorts. Overal klinken niezen, de ene zacht en de ander keihard. Wat voor type niezer ben jij? Doe nu de grote Quest Niestest.

Hatsjie of hatsjoe
 
 
Afbeelding
 

Geef nu de Quest Pubquiz als vaderdagcadeau

Is jouw (schoon)vader gek van weetjes en ben je nog op zoek naar een cadeau voor Vaderdag? Dan zit je goed met de Quest Pubquiz, nu ook in historie- en voetbaleditie. Beleef samen een topavond en ontdek of pa écht de grootste feitenkennis heeft.

Bedankt voor de cadeautip!
 
 
Afbeelding
 

Waarom hebben relatief veel mensen een voetenfetisj?

De ene gruwelt van blote voeten, de ander is er helemaal gek van. Bijna een op de tien mensen is seksueel geïnteresseerd in de sokkenvullers. Waarom is juist de voet zo’n populaire fetisj?

Voetjevrijen
 
 
Afbeelding
 

Kun je talent erven?

Oma schildert fantastisch, vader kan geweldig voetballen en zo’n beetje iedereen in de familie spreekt meerdere talen. Betekent dit dat jij als Russisch, Chinees en Frans sprekende atleet in het Rijksmuseum zal komen te hangen?

Heb ik van m’n moeder
 
 
Afbeelding
 

Het best gelezen artikel van vorige keer

Beschermt een goedkope zonnebril even goed als een dure?

Een sierlijke of stoere zonnebril op je neus is meer dan een fashionstatement. Hij beschermt je ogen tegen schadelijke zonnestralen. Waar moet je op letten als je een nieuwe zonnebril koopt, en hoeveel geld moet je neerleggen om goed beschermd te zijn?

Daar kijk je van op