Dan had je deze genmutatie maar moeten hebben.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quest
 

Nee, make-up maakt je puistjes niet erger

Het verhaal gaat dat je met camouflerende make-up je huid dichtsmeert. Dat zou een recept zijn voor een nieuwe lading puistjes. Maar dat is niet waar. Wist jij deze vier dingen over puistjes al?

 
 
Quest
 

Vijf redenen waarom ruimteafval een probleem is

De totale hoeveelheid afval die om ons heen vliegt weegt 8,3 miljoen kilo. Ter vergelijking: dat zijn pak ‘m beet 45 Boeings 747.

 
 
 
Puzzelen maar: de Quest Puzzelmix is er weer

Puzzelen maar: de Quest Puzzelmix is er weer

Je kunt je brein weer testen! In Quest Puzzelmix vind je 100 pagina's braintainment voor het hele gezin. Van lekker lastige beeldpuzzels, tot cryptogrammen, logikwissen, kruiswoorden, sudoku's en nog veel meer.

 
Quest
 

Wanneer begint de lente?

We denken vaak dat de lente op 21 maart begint. Maar dat is alleen bij uitzondering waar. De meeste lentes beginnen een dag eerder. Op 20 maart dus. Soms zelfs op 19 maart. Hoe zit dat?

 
 
Quest
 

Bijna één op de vijf mensen heeft een genetisch trucje om de kou te weerstaan

Het dompelbad in de sauna, een duik in een fris voorjaarsmeertje of een koude campingnacht. Ril jij als een rietje of doorsta je dit moeiteloos? In dat laatste geval behoor je misschien tot de twintig procent van de mensen met een speciaal trucje tegen kou: een genetische variant die zorgt voor een andere spieropbouw.

 
 
Quest
 

Het best gelezen artikel van vorige week

Test: herken jij alle logo's?

Logo's zijn overal. Sommige zie je zo vaak dat je ze met je ogen dicht kunt uittekenen. Of toch niet? Test hier hoeveel logo's jij kent!