Kunnen wij u helpen
met uw Kerstdiner?

Volgens onze rijke traditie heeft onze keuken een feestelijk Kerst Thuismenu voor u voorbereid. Verras uw thuisgasten met een royaal 4-gangen menu en bijpassend wijnpakket. Wij voorzien u van de ingrediënten en een handig stappenplan.

𝐓𝐞𝐫𝐫𝐢𝐧𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝐞𝐞𝐧𝐝𝐞𝐧𝐥𝐞𝐯𝐞𝐫
Met ‘val’-appelcompote met steranijs en witlofsalade

𝐆𝐫𝐢𝐞𝐭
Gebakken filet met boekweitnoodles, gemberbouillon en pompoen, spitskool, kerrie en hoorntjes van overvloed 

𝐕𝐞𝐥𝐮𝐰𝐬 𝐡𝐞𝐫𝐭
Met pastinaak, knolgroentes en jus verrijkt met specerijen

𝐂𝐡𝐨𝐜𝐨𝐥𝐚𝐝𝐞 𝐦𝐨𝐮𝐬𝐬𝐞
Met hazelnotenschuim, vanille-ijs, mocca crème en caramelsaus

U kunt uw bestelling doorgeven via onze website, per mail of telefoon. Bestellingen kunnen worden opgehaald op vrijdag 24 december tussen 11.00 en 14.00 uur.

Thuismenu's reserveren

Liever genieten van een Kerstlunch of diner met overnachting?

 
In deze tijden gaan wij ruimhartig om met reserveringen en eventuele annuleringen, ook richting de feestdagen. Daarom bieden wij u graag aan om uw Kerst lunch of arrangement te reserveren onder voorbehoud van hoe de maatregelen zich ontwikkelen.

Op 24, 25 en 26 december serveren wij een gastronomisch 6-gangen Kerstmenu in ons restaurant (indien toegestaan) of op uw hotelkamer, compleet met een feestelijk glas Champagne als aperitief, overnachting in een van onze royale hotelkamers en een uitgebreid Kerstontbijt de volgende ochtend.

Voor onze gasten zonder overnachting is ons restaurant op 25 en 26 december geopend voor een feestelijke Kerst lunch. Om te reserveren voor de lunch kunt u telefonisch contact opnemen met onze receptie.


Hotel & Restaurant  |  Meetings & Events  |  Kook & Wijnschool
AMERSFOORTSEWEG 86, 7346 AA HOOG SOEREN (APELDOORN) | 055 519 12 48 | ECHOPUT.NL
        
Copyright © 2021 Hotel Restaurant de Echoput, alle rechten voorbehouden.
Schrijf je uit voor deze nieuwsbrief