ELF Voetbal nieuwsbrief van 25-01-2020
Kunstgras Heracles Almelo relatief vruchtbare grond voor Feyenoord

Feyenoord neemt het zaterdagavond op tegen Heracles Almelo. Op het eerste oog lijkt dat een lastige klus: bijna iedere ploeg kijkt een beetje op tegen het Almelose kunstgras. Toch kan Feyenoord hoop putten uit de recente historie.


Lees verder
Clubicoon Martin Jol over tijd bij RKC: "Ik dacht: wat moet ik hiervan maken?"

Het huis van Martin Jol telt vier keer zoveel schilderijen als RKC supporters bij een doorsnee uitwedstrijd. Weinig coach-clubcombinaties zijn ogenschijnlijk meer tegenstrijdig dan de flamboyante Hagenees en de nederige Waalwijkers. Een mismatch? Allerminst. Een terugblik op de gloriejaren van RKC, door de ogen van ‘de beste trainer in de clubhistorie’.

Lees verder
Interview Ronald Hamming: "Bij Fortuna Sittard ligt altijd een kaartje klaar"

Hij had er graag nog eentje bijgeprikt, maar met 99 doelpunten is Ronald Hamming (47) met een riante voorsprong de topscorer aller tijden van Fortuna Sittard. "In alle stadions in Nederland waar ik heb gespeeld, heb ik ook gescoord."

Lees verder
Hoe vergaat het de zomerse aanwinsten van Jong Ajax?

Jong Ajax gaat aan kop in de Eerste Divisie. Vrijdagavond hopen de Amsterdamse beloften hun koppositie te versterken. Daarvoor moet echter wel eerst NEC verslagen worden. 

Lees verder
Transferoverzicht Eredivisie en Eerste Divisie winter 2020

De winterse transferwindow is in volle gang. Tot vrijdag 31 januari 23.59 uur kunnen clubs spelers kopen of huren van andere clubs. Dan gaat de markt weer tot en met 30 juni op slot.

Lees verder
Waarom Real Madrid beter moet nadenken over het onderbrengen van talenten

Ga maar lekker ervaring op doen bij een andere club, dan zien we daarna wel of je nog in aanmerking komt voor het eerste. Met die gedachte stuurde Real Madrid afgelopen zomer weer een horde talenten naar tijdelijke werkgevers. Logisch ook. Maar met Jésus Vallejo is deze maand al het derde talent teruggehaald van een teleurstellend avontuur.

Lees verder
Van paniek naar hoop: dit is Willem Weijs, de nieuwe coach van NAC Breda

NAC Breda, dat is toch die club waar het al maanden spookt op technisch en bestuurlijk vlak? Donderdagavond in het Rat Verlegh Stadion is daar even niets van te merken. Het grote PSV wordt met 2-0 uit het bekertoernooi geknikkerd. Eindverantwoordelijke aan de kant van NAC: de 32-jarige Willem Weijs.

Lees verder
De indrukwekkende erelijst van de jarige Luis Suárez

Luis Suárez vierde vrijdag zijn 33e verjaardag. De aanvaller speelde de afgelopen seizoenen bij Nacional, FC Groningen, Ajax, Liverpool en FC Barcelona. Inmiddels heeft de routinier uit Uruguay liefst achttien hoofdprijzen op zijn erelijst staan.  

Lees verder
Dit mag PSV vooralsnog verwachten van de Noor Herman Geelmuyden (18)

Met Herman Geelmuyden, de winterse versterking die overkomt van Stabaek IF, heeft PSV in elk geval niet de vervanger van Donyell Malen in huis gehaald. De Noor zal zich eerst in het Onder 19-team van de Eindhovenaren moeten laten zien.

Lees verder
Real Madrid - Celta de Vigo16-02-2020
VoetbalreizenXL
WWW.VOETBALTIX.NL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Valencia CF - Atlético Madrid16-02-2020
VoetbalreizenXL
WWW.VOETBALTIX.NL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Barcelona FC - Getafe CF16-02-2020
VoetbalreizenXL
WWW.VOETBALTIX.NL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
  
Hertha BSC - Koln FC22-02-2020
VoetbalreizenXL
Equipo Voetbalreizen
 
Paris Saint-Germain - Girondins Bordeaux22-02-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen