Stuur deze e-mail door Stuur deze e-mail door
Share Share
Tweet Tweet

Kunstnieuws

In onze nieuwsrubriek vind je kunstnieuws, columns en interviews met extokunstenaars. Ontdek meer over het werk van Brighart en lees het artikel over Auteursrecht en AI.

Daarnaast vind je in onze nieuwsrubriek columns waarin elke keer een kunstwerk wordt besproken, kunstnieuws, nog meer uitgelichte kunstenaars en artikelen uit Kunstenaar Magazine

Uitgelichte exposities

Kunst10daagse Bergen


Tijdens de Kunst10Daagse vind je van 18 t/m 27 oktober op 130 locaties kunst van ongeveer 300 kunstenaars. Niet alleen in het centrum van Bergen, maar ook in het buitengebied en in Bergen aan Zee zijn exposities te zien die een bezoek meer dan waard zijn.

Aan de Kunst10Daagse doen ook meerdere extokunstenaars mee, zoals Marian KasteleinMarijke HesselsHans van MarwijkMartine AnsinghRIANN van NieuwkerkIneke SmienkMarja de MoelBert Sterk en Harry Agema
 

De Verbeelding


Dit weekend wordt voor de 31 keer De Verbeelding georganiseerd, waarbij ruim 80 kunstenaars exposeren op verschillende locaties in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Een aantal kunstenaars zal op hun locatie ook een workshop geven. Deelnemende extokunstenaars zijn o.a. Tinka SchilperoortCobi de Jong en Lonneke Nijeboer
 

 
Ontdek alle exposities
bericht van Stichting Kunstweek

Van harte welkom op de Nationale Kunstdagen in Gorinchem
 

De Nationale Kunstdagen vinden op 16 en 17 november plaats in Evenementenhal Gorinchem en zijn een waar paradijs voor kunstliefhebbers!

Meer dan 130 getalenteerde kunstenaars exposeren hun schilderijen, beelden, fotografie, keramiek, sieraden en handgemaakte items. Het aanbod is divers en van hoge kwaliteit, variërend van olieverf en acryl tot brons en hout. Uniek aan deze beurs is dat de kunstenaars zelf aanwezig zijn om hun werk te presenteren, wat bezoekers de kans biedt om in persoonlijke gesprekken meer te leren over de kunst en de inspiratie erachter. Degenen die verliefd worden op een kunstwerk, kunnen het vaak tegen een aantrekkelijke prijs aanschaffen, zonder dat er een commissie van de verkoop afgaat.

Abonnees van de nieuwsbrief kunnen tickets kopen met 50% korting. Gebruik code EXTO24 om de korting toe te passen.
Ook exto is weer aanwezig met een eigen stand. Hieronder vind je vast een voorproefje van een aantal kunstenaars die exposeren in de extostand. 
 

In onze stand is ook opnieuw gratis de Kunstkrant op te halen en natuurlijk de gratis extotas. Tot ziens op 16 & 17 november in Gorinchem!

Online winkel

Onderlangs de dijk
Rina de Korte
Texel - Den Hoorn
Arjen Vonk

 
Little Treasures 02
Thei Derks
The miracle of colours
Ans Duin
Indian Summer
Leanne Buskermolen
Wandobject 16 - Black Oysters
Henk Broeke
Bekijk meer kunst in onze online winkel

Kunstkaarten

Oranje figuur
Margriet Houben
Bekijk alle kunstkaarten op exto.nl
Facebook
Instagram
LinkedIn
Website
Email
View this email in your browser
Copyright © 2024 exto, All rights reserved.
exto nieuwsbrief

Wil je je voorkeuren voor onze nieuwsbrief wijzigen?
Je kunt je voorkeuren veranderen of je uitschrijven.

Ons adres is:
exto
Fruithoeve 9
Arnhem, Gelderland 6846JG
Netherlands

Add us to your address book