2e product halve prijs op alle parfumcollecties!
Bekijk online
GEZICHT   BODY   GEUREN   MAKE-UP   WINKELS
PLAATS JE BESTELLING UITERLIJK VANDAAG
OM HEM VÓÓR VALENTIJNSDAG BINNEN TE HEBBEN!
KISS ME : VOOR VALENTIJNSDAG:JAPANESE CHERRY BLOSSOM STRAWBERRY KISS EAU DE TOILETTE
SHOP NU
ZOEK MIJN WINKEL
AANBIEDING VAN DIT MOMENT
2e PRODUCT HALVE PRIJS OP ALLE PARFUMCOLLECTIES* in de winkel en online
ONLINE MET DE CODE: BOGONL
ZOEK MIJN WINKEL
PICK YOUR OWN! GRATIS GEPERSONALISEERD LABEL VOOR VALENTIJNSDAG BIJ AANKOOP VAN EEN BODY BUTTERUITSLUITEND IN DEELNEMENDE WINKELS**
ZOEK MIJN WINKEL
Dit zijn de deelnemende winkels**
**The Body Shop Amsterdam Kalverstraat, Maastricht, Rotterdam Beurstraverse, Roermond Outlet.
ONLINE I MOBILE I IN-STORE
KLANTENKAART I CONTACT
ENRICH NOT EXPLOIT
©2018 THE BODY SHOP INTERNATIONAL LIMITED
GEREGISTREERD HANDELSMERK VAN THE BODY SHOP INTERNATIONAL LIMITED ™ EEN HANDELSMERK VAN THE BODY SHOP INTERNATIONAL LIMITED. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.
*2e PRODUCT HALVE PRIJS OP ALLE PARFUMCOLLECTIES (INCLUSIEF DIE VOOR MANNEN): Geldig van 30 januari t/m 26 maart 2018 in alle reguliere winkels van The Body Shop® in Frankrijk, Monaco en de Benelux. Niet geldig in onze outlets. De korting geldt voor het goedkoopste product van de twee. Niet geldig voor Sale-producten en mini’s. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

**BODY BUTTERS PERSONALISEREN (200 ML/400 ML): In de volgende winkels in de Benelux: Amsterdam Kalverstraat, Maastricht, Roermond Outlet, Rotterdam Beurstraverse, Brussel Kleerkopersstraat, Gent, Luxemburg. Op vertoon van de kassabon of de factuur (in geval van een online aankoop) van een Body Butter 200 ml of 400 ml kun je in bovengenoemde winkels gratis het label laten personaliseren.
Wil je je gegevens wijzigen, klik dan hier. Wil je geen e-mails meer ontvangen, klik dan hier of neem contact op met onze klantenservice op nummer 010-714 54 80 of stuur een email naar klantenservice.nl@thebodyshop.com.
The Body Shop behoudt zich het recht voor om tijdens de actieperiode aanbiedingen of de looptijd van aanbiedingen te wijzigen. Duidelijke vergissingen of fouten in deze nieuwsbrief binden The Body Shop Benelux B.V. niet.
Uitschrijven