Åbn nyhedsbrevet i din browser

Kvalitet og rådgivning går hånd i hånd

Det er vigtigt at vælge de rigtige løsninger fra starten – løsninger, der er bæredygtige og holdbare i mange år frem. Det kalder på saglig rådgivning og viden om materialer og produkter.

Derfor besøger vi ofte tegnestuer og holder inspirationsmøder om miljørigtige tagpapløsninger af høj kvalitet, også i forbindelse med specifikke projekter. Men det er ikke kun den indledende rådgivning, der er vigtig for kvaliteten i projektet. Den efterfølgende kvalitetskontrol deltager vi også gerne i. Det sikrer, at de nyeste forskrifter og bestemmelser overholdes, men også at eventuelle fejl og mangler kan rettes omgående.

I videoen kan du se og høre Carsten Hyldgaard fra CREO Arkitekter A/S og Ulrik Hoffmann fra Eurotag Danmark fortælle mere om samarbejdet mellem projekterende og leverandør.

Ønsker du et møde eller en uforpligtende snak med Ulrik, kan du gribe telefonen og ringe på tlf. 2013 5026 eller sende ham en mail uh@eurotag.dk.

Robust tagløsning sikrer effektiv regnvandshåndtering for Holbæk Sportsby

For nylig stod Holbæk Sportsby, som er et af Skandinaviens største idrætsanlæg, klar til at huse sportsinteresserede i alle aldre og på alle aktivitetsniveauer. Udover at være rum for sport og fællesskab baner sportsbyen vej for bæredygtighed og håndtering af de øgede mængder regnvand med en effektiv LAR-løsning.

Holbæk Sportsby er tegnet og projekteret af Kullegaard, som fra begyndelsen har haft fokus på diversitet og muligheden for at kombinere aktiviteter efter den enkelte brugers behov.

Læs mere om projektet her

Vesterø Havnekirke får grønt på toppen

Vesterø Havnekirke på Læsø, der huses af Læsø Kur, har for nylig gennemgået en større renovering.

Det gamle kirketårn er bevaret, mens resten af kirkebygningen har fået en ny underdel med grønt sedumtag, hvortil man nøje har udvalgt plantesammensætningen mht. den lokale biodiversitet. Dermed smelter arkitekturen på bedste vis sammen med det smukke klitlandskab, som Læsø præges af.

Det grønne tagareal er blevet beklædt med den bæredygtige og robuste tagmembran Derbigum GC Antiroot, der er modstandsdygtig over for rodgennemtrængning, og som både kan anvendes til intensive og ekstensive grønne tage. 

Læs mere om vores grønne tagmembraner

Det rette tag kan afhjælpe mangel på kvalificeret arbejdskraft  

Det er ingen hemmelighed, at der i dag er stor mangel på kvalificeret arbejdskraft inden for håndværkerfaget. Særligt tagdækkere er en mangelvare – og det kan mærkes. For at bekæmpe den manglende arbejdskraft og samtidig lette arbejdet for nuværende tagdækkere anvender vi derfor en Derbigum-løsning, som bruger 30-40% mindre mandetimer på opgaven end en traditionel tagpapløsning. Det giver både en øget produktionshastighed og en mere effektiv produktion.

Læs mere her

Følg os på Twitter

Hos Eurotag Danmark brænder vi ikke bare for tagpap – vi brænder også for bæredygtighed og for at præge dagsordenen i en grønnere, fornuftigere og mere fremsynet retning.

Deler du vores interesse for fremtidens byggeri?

Så følg vores adm. direktør Peter Kranz på Twitter
Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Vi håber, at dette nyhedsbrev har været relevant for dit daglige arbejde og givet dig inspiration til dine kommende projekter.

Husk, at du altid kan framelde dig via afmeldings-knappen i bunden af hvert nyhedsbrev - men vi håber selvfølgelig, at du har lyst til at læse med næste gang.
 
Hvis du har nogle spørgsmål, tips eller kommentarer til vores nyhedsbreve, er du altid velkommen til at skrive til os på info@eurotag.dk

Med venlig hilsen
Eurotag Danmark A/S

Du modtager dette nyhedsbrev fordi du er tilmeldt nyhedsbrevet på www.derbigum.dk og/eller www.taettag.dk.

Tæt Tag Danmark A/S | Eurotag Danmark A/S
Rosbjergvej 48
Brabrand 8220
Denmark

Add us to your address book


Du kan altid opdatere dine indstillinger eller afmelde dig nyhedsbrevet