Loading...

Kvinder i ledelsen betaler sig

  • Html
  • Text
Kvinder i ledelsen betaler sig
Nyhedsbrev med værdifuld viden og inspiration om ledelse og lederskab fra Scandinavian Executive Institute og vores samarbejdspartnere INSEAD og IMD Vises e-mailen forkert?
Se den i din browser.

Kvinder i ledelsen giver kroner i kassen

Der er stadig langt flere mænd end kvinder på ledelsesgangene og i bestyrelseslokalerne.

Og det er ikke bare en ideologisk problemstilling - for flere kvinder i toppositioner giver nemlig også et positivt udslag på virksomhedens bundlinje.

Morgendagens ledere er digitale – er du?

Et digitalt mindset er en helt nødvendig kompetence for næste generation af ledere. Derfor bliver digitalisering nu også et af de nye emner på vores næste forløb af Leadership Acceleration Programme. Læs mere om det nye indhold her.

Marketing er ikke længere ”marketing”

Big data og nye teknologier er i færd med at ændre marketingfunktionens rolle kraftigt. Den 15. maj kan du, som en del af netværket Executive Forum, møde Paulo Albuquerque, der er professor i marketing ved INSEAD - og sammen med ham tage et kig i krystalkuglen.
 

Seks succesfulde opskrifter til et Blue Ocean Shift

En ting er teori – en anden er praksis: Her får du seks vellykkede opskrifter fra virksomheder, der virkelig har formået at få succes med et Blue Ocean Shift.
 

Forny din kompetence – og bliv en bedre leder

Tilmelding til næste Executive Management Programme er nu åben. Her bliver du præsenteret for banebrydende viden inden for ledelse, innovation og strategi – og helt konkrete værktøjer og metoder, som du kan anvende direkte i din arbejdshverdag. Se hvad tidligere deltagere siger om forløbet.

 Videresend til en ven
   Tilføj os til din adressebog
Afmeld nyhedsbrevene her
Scandinavian Executive Institute
Akseltorv 6 - 6000 Kolding - Denmark
se-institute.dk

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2019