Flexmarkt
Online versie
Flexmarkt
Kwart bedrijven last van personeelstekort
Nog steeds ervaart een kwart van de bedrijven belemmeringen bij het uitoefenen van de bedrijfsactiviteiten door een tekort aan arbeidskrachten. Het personeelstekort is het grootst in de zakelijke dienstverlening.
Flexmarkt
Karreer.com zet recruiter buitenspel
Het online recruitmentplatform Kareer.com matcht professionals door middel van AI en machine learning . Niet de recruiter, maar de zp'er zélf krijgt betaald zodra deze benaderd wordt door een bedrijf.
(advertorial)
alt
De leidende rol van HR bij organisatieveranderingen
Duidelijk is dat betrokkenheid van medewerkers een van de succesfactoren bij organisatieverandering is. Tijdens het congres HR Organisatieveranderingen op 31 oktober 2019 krijgt u antwoord op de ‘hoe en wat’ vragen.

Ontmoet de absolute experts op het gebied van organisatieontwikkeling.
Flexmarkt
DUS ziet omzet opnieuw verdubbelen
DUS, dat zp’ers en uitzendkrachten bemiddelt in de bouw en infra, heeft opnieuw de omzet weten te verdubbelen. Toch is omzetgroei geen doel op zich. Lees het interview met Jasper Hoek in Flexmarkt.
Flexmarkt
Psychische klachten: innovatieve begeleiding maakt het verschil
Overweegt u eigenrisicodrager te worden voor de Ziektewet? Dan is het goed om potentiële uitvoerders te toetsen op hun omgang met psychische klachten.
(advertorial)
alt
fleXevent
Kom naar het FleXevent op 3 december 2019 met topsprekers als: Wim Davidse, Henk Geurtsen en Han Mesters. Word tijdens hét FleXevent binnen een paar uur op hoog niveau bijgepraat over de actualiteiten waar de flexbranche in 2020 mee te maken krijgt.

Stel je vragen aan de flexdeskundigen. De experts nemen de belangrijkste wijzigingen met ons door en werpen een blik op de toekomst. 

Flexmarkt
Verdere groei Worksuite door kapitaalinjectie
Het platform voor data- en AI-consultants Worksuite heeft een paar ton groeigeld opgehaald. Met de investering willen de oprichters de markt voor topconsultants de komende jaren verder ontwrichten.
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright
 <