Flexmarkt
Online versie
Flexmarkt

UWV: vacatures steeds moeilijker te vervullen

Ruim vier op de tien werkgevers ondervinden dat het steeds moeilijker wordt om vacatures te vervullen. Goed nieuws voor intermediairs, die worden vaker ingeschakeld.
(advertorial)
alt
Ontslagrecht voor HR
Ieder nieuw kabinet wil zijn eigen stempel op het ontslagrecht drukken met regelmatige wijzigingen tot gevolg. Kennis hebben van, en bijhouden over ontslagrecht is daarom essentieel voor u als HR-professional. Experts geven u op 27 november inzicht in de laatste ontwikkelingen.
Flexmarkt

MSP profiteert van krappe arbeidsmarkt

De schaarste op de arbeidsmarkt  biedt volop kansen voor MSP-aanbieders. De dienstverlening van de brokers breidt zich verder uit en kleinere MSP-bedrijven betreden de markt.
(advertorial)
alt
Hét event Duurzame Inzetbaarheid
Hét event Duurzame Inzetbaarheid (voorheen Inzet op Maat), is hét vakevent waar u letterlijk en figuurlijk voelt wat duurzame inzetbaarheid inhoudt en wat u moet doen om er binnen uw organisatie mee aan de slag te gaan. Inschrijven slechts € 99!
Flexmarkt

Kwart ondernemers heeft last van personeelstekort

Een kwart van de bedrijven wordt belemmerd bij het uitoefenen van hun bedrijfsactiviteiten door een tekort aan arbeidskrachten. De personeelstekorten lopen de laatste tijd flink op.

Monsterboards’ meest populaire vacatures

Werkzoekenden waren in het eerste half jaar van 2018 het meest op zoek naar vacatures voor administratieve, logistieke en sales banen. 

Uitzendbureaus bij snelstgroeiende bedrijven

Onder de snelle groeiers in het Nederlandse bedrijven zitten vooral veel uitzendbureaus en payrollbedrijven.

Recordaantal vacatures, kleinere groei uitzendbanen

Het aantal openstaande vacatures is in het tweede kwartaal van 2018 uitgekomen op een nieuw record. Hoewel minder dan in voorgaande kwartalen fungeert de uitzendbranche nog altijd als banenmotor. 
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright