Cadeautip: Seasons agenda en kalender
Seasons
favoriet recept
Citroentaart met meringue

Het zure van citroen en het zoete van meringue vormen de basis voor de klassieke citroenmeringuetaart. Karin Hamersma van kookboekhandel ‘Mevrouw Hamersma’ paste een recept uit de jaren 80 aan en creëerde de volmaakte taart. Nu jij!

Seasons
tuintip
Passiebloem: laatbloeiende klimmer

De passiebloem is een dankbare klimmer die elke muur, schutting of overkapping opvrolijkt met haar exotische looks. Wist je dat de Passiflora tot november bloeit? Geniet dus nog van de felle kleuren of verdiep je al in soorten voor volgend jaar.

Seasons
nachtje weg
Logeren tussen de schatten van 't Olthuys

Ruim tweehonderd jaar oud is deze boerderij in het Gelderse Vorden. De oude koeiendeel is omgetoverd tot Bed & Breakfast. Hier worden bijzondere vondsten tentoongesteld, fraaie ontbijten geserveerd en tables d’hôtes bereid.

Seasons
cadeautip
Seasons agenda en/of kalender 2022

De Seasons agenda en kalender 2022 zijn verkrijgbaar in onze webshop en/of de boekhandel bij jou in de buurt. Leuk om aan iemand (of jezelf) cadeau te doen. Bij verzending binnen Nederland betaal je géén verzendkosten. OP = OP!

Seasons
zo doe je dat
Zelf gember kweken in een pot

In thee, als geneesmiddel of als smaakmaker: gember is populair. Ook dol op deze specerij? Gember is eenvoudig zelf te kweken! Het enige dat je nodig hebt, is een stuk gemberwortel, een pot, potgrond, water en geduld.

Volg Seasons ook op
Seasons - Instagram Seasons - Facebook Seasons - YouTube Seasons - Pinterest
Copyright © 2021 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden