-50% korting op de tweede persoon.
Visualizza la Klik hier voor een webversie
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
GENIETEN VAN AL HET MOOIS DAT NOORD-EUROPA
TE BIEDEN HEEFT
Beste Pietertje,

Ontdek de ongelooflijke panorama's die Noord-Europa te bieden heeft tijdens een cruise.

Aan boord of tijdens een excursie kunt u het water in al zijn vormen bewonderen: de gletsjers, de watervallen en de mysterieuze zee. Laat u fascineren door het licht en de helderheid van deze regio, die de schaduwen van de indrukwekkende Fjorden versterken. Verken de noordelijke hoofdsteden met hun muziek, hun kleurrijke gevels en hun rijke erfgoed.

U komt terug naar huis met uw ogen vol magie, wacht niet langer om meer te weten te komen over uw cruise deze lente-zomer.

MEER INFORMATIE
U kunt nog steeds genieten van
Boek voor 31 januari !

Ons aanbod -50% korting voor de tweede persoon + drankenpakketten inbegrepen¹ op de Total Comfort en Deluxe tarieven is van toepassing op onze 2020 cruises.

BOEK
Uw Club:
Ambra
Uw lidmaatschapsnummer van de Costa Club:
9861608
UW PROFIEL
facebook Instagram
* Onze medewerkers staan ter uwer beschikking van maandag tot vrijdag van 9u tot 18u. Kost van een lokaal telefoongesprek vanaf een vast of mobiel toestel in Nederland volgens het tariefplan van uw operator.

¹ Aanbod geldig voor alle nieuwe boekingen tussen 20 november 2019 en 31 januari 2020, op basis van Basic, Total Comfort en Deluxe tarieven met een minimum bezetting van 2 volwassenen per kajuit. Drankenpakket uitsluitend inbegrepen voor de Total Comfort en Deluxe tarieven. Deze korting geldt enkel op het maritieme gedeelte en exclusief eventuele aanvullende diensten. Geldig op alle cruises tussen december 2019 en november 2020 met uitzondering van de Wereldcruise en de deeltrajecten. Aanbod niet retro-actief en kan alleen worden gecombineerd met Costa Club Privilege Data en Premium Vouchers.
© 2020 Costa Crociere S.p.A. - Partita IVA IT 02545900108 - All rights reserved
Dit bericht is verstuurd omdat u toestemming gegeven heeft om informatie van Costa Cruises te ontvangen. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kunt u op deze link klikken.
-