Wanneer ga jij naar Indonesië?
 
 
Top 10 Reisaanbiedingen
 
 
10x onze favoriete Indonesië reizen van augustus!
 
Plannen voor een reis naar Indonesië? Laat je inspireren door onze top 10 spectaculaire rondreizen! Of je nu wilt snorkelen bij de Gili-eilanden of de rijke cultuur van Bali wilt ervaren, wij hebben de ideale reis voor je. En voor de natuurliefhebbers onder ons hebben we een speciale tip: De top 4 activiteiten in de natuur van Sulawesi 🏞️ 🌊
 
 
Reizen en reisinspiratie ontvangen over een andere bestemming?
Wijzig hier je e-mail voorkeuren!
 
 
Rondreis Sulawesi en Bali 
Vanaf € 1.895 - excl vlucht
Beleef het echte Indonesië met Riksja Indonesië! Deze unieke rondreis voert je door de meest ongerepte en pure delen van het land. Van het levendige Jakarta tot de mystieke Tana Toraja in Sulawesi, je reist langs kleinschalige en sfeervolle accommodaties waar je dichtbij de lokale bevolking overnacht. Zet je snorkelmasker op en verken de kleurrijke onderwaterwereld rond Bira. Laat je smaakpapillen prikkelen tijdens een kookworkshop in het idyllische Candidasa, Bali, waar je de kunst van de Indonesische keuken meester wordt. Sluit je reis ontspannen af in het culturele hart van Bali met een bezoek aan de serene waterpaleizen van Tirtagangga en de rustige stranden van Sanur.
Bekijk deze 19-daagse reis
Groepsreis Sumatra, Java & Bali
Vanaf € 2.595 - incl vlucht
Laat je meevoeren op een onvergetelijke reis door Indonesië met Djoser! Begin je avontuur op het grootste eiland Sumatra, waar je in het Gunung Leuser National Park de majestueuze orang-oetans in hun natuurlijke habitat kunt bewonderen. Geniet van de rust en pracht van het Tobameer, en ontdek de unieke cultuur van de Karo-hooglanden in Berastagi. Reis verder naar Java, waar Yogyakarta je verwelkomt met zijn historische Kraton en de levendige straten van Jalan Malioboro. Sluit je reis af op het betoverende Bali, waar de stranden van Lovina Beach en de ongerepte natuur van Ubud je uitnodigen om te ontspannen en te genieten. 
Bekijk deze 21-daagse reis
 
 
Privéreis Bergstammen in de Baliemvallei en de Raja Ampat Archipel
Vanaf € 1.979 - excl vlucht
Ontdek het authentieke Indonesië met Evaneos! Begin je avontuur in de mysterieuze Baliemvallei, waar je de kans krijgt om de fascinerende Dani- en Lani-stammen te ontmoeten. Leer hun eeuwenoude tradities kennen en geniet van een unieke, door hen bereide maaltijd met hete stenen. Na deze culturele onderdompeling vlieg je naar Sorong en neem je de ferry naar de adembenemende Raja Ampat Archipel. Hier wacht je een paradijs van azuurblauw water en prachtige onderwaterparken, perfect voor snorkelen en duiken. 
Bekijk deze 14-daagse reis
Individuele Rondreis Bali en Lombok Deluxe
Vanaf € 1.624 - excl vlucht
Verken de magische eilanden Bali en Lombok met 333travel en laat je meevoeren op een reis vol contrasten. Begin je avontuur op het godeneiland Bali, waar groene rijstvelden en eeuwenoude tempels je welkom heten. Verken het kunstenaarsdorp Ubud, bewonder de adembenemende zeetempel van Tanah Lot en ontspan op de serene stranden van Lovina. Geniet van het uitzicht op imposante vulkanen en verdiep je in de rijke cultuur en spiritualiteit van het eiland. Vervolgens brengt een speedboot je naar het ongerepte Lombok, waar rust en natuur centraal staan. 
Bekijk deze 16-daagse reis
 
 
Familiereis Java & Bali
Vanaf € 2.999 - incl vlucht
Droom weg naar een tropisch avontuur met Sawadee! Deze familievakantie naar Indonesië is de perfecte mix van avontuur, cultuur en ontspanning. Samen ontdekken jullie de pracht van Indonesië, van het beklimmen van een vulkaan tot het mountainbiken door groene rijstvelden. Laat je verrassen door de hartelijkheid van de lokale bevolking en bezoek indrukwekkende tempels zoals de Borobudur en Prambanan. Weg van de drukte, verkennen jullie de ongerepte binnenlanden van Java en Bali, waar de natuur op zijn mooist is. Na een dag vol avontuur kun je heerlijk ontspannen aan het zwembad of op de mooiste stranden, terwijl de kinderen zich vermaken in het kristalheldere water. 
Bekijk deze 22-daagse reis
Rondreis Sumatra met Cultuur, Jungle en Strand
Vanaf € 1.750 - excl vlucht 
Ontdek de verborgen parels van Indonesië met Van Verre Reizen! Begin je avontuur in het schilderachtige Minangkabau-gebied rondom Bukittinggi, waar de cultuur en tradities van West-Sumatra tot leven komen. Reis door naar het unieke Barumun Nagari Wildlife Sanctuary en ervaar de magie van het werken met geredde olifanten. Je avontuur gaat verder naar het betoverende Tobameer, waar je de traditionele Batak-huizen bewondert en de fascinerende cultuur van dit volk leert kennen. Ga vervolgens op zoek naar de majestueuze orang-oetans in de jungle van Bukit Lawang en sluit je reis af met ultieme ontspanning op het tropische eiland Pulau Weh.
Bekijk deze 15-daagse reis
 
 
Combinatiereis Java, Sulawesi en Bali: Tempels en Toraja’s
Vanaf € 2.375 - incl vlucht
Maak een fascinerende reis door Indonesië met Vamonos Travels! Deze bijzondere combinatiereis laat je kennismaken met de rijke cultuur en adembenemende natuur van dit veelzijdige land. Begin je avontuur in Yogyakarta, de culturele schatkamer van Java. Hier wacht je een ontdekkingstocht langs de eeuwenoude tempels van Borobudur en Prambanan, evenals een bezoek aan het koninklijke Kraton en de levendige vogelmarkt. Dompel jezelf onder in de levendige cultuur van deze bruisende stad, waar kunst, muziek en dans samenkomen. Vanuit Java zet je koers naar het ruige Sulawesi, waar je kennismaakt met de bijzondere Torajacultuur in Tana Toraja. 
Bekijk deze 20-daagse reis
Rondreis Sumatra 
Vanaf € 2.245 - excl vlucht
Dimsum Reizen nodigt je uit om het betoverende eiland Sumatra te ontdekken. Je avontuur begint in Medan, waar de koloniale charme van het verleden je verwelkomt. Van daaruit reis je naar het majestueuze Gunung Leuser natuurpark, een groene oase waar je oog in oog staat met de zeldzame Orang-oetan en de kans krijgt om olifanten te wassen in een adembenemende omgeving. Verken het koele Berastagi, gelegen tussen indrukwekkende vulkanen, en reis verder naar het betoverende Toba Meer. Laat je onderdompelen in de rijke cultuur van de Batak-bevolking en ervaar hun unieke tradities. Je avontuur vervolgt zich naar Bukittinggi, waar je de Minangkabauers ontmoet en wandelt door de schilderachtige Harau vallei en het vulkaanmeer van Maninjau.
Bekijk deze 18-daagse reis
 
 
Luxe Reis Indonesië 'Deluxe'
Vanaf € 11.800 - incl vlucht
Beleef Indonesië in luxe met Tico Reizen. Je reis begint op het betoverende eiland Java, waar je verblijft in de nabijheid van de indrukwekkende Borobudurtempel. Geniet van een panoramisch uitzicht op dit wereldberoemde bouwwerk vanuit je luxe accommodatie en verken de historische pracht van de tempel zelf. Ook de stad Yogyakarta en het imposante Prambanan-tempelcomplex wachten op je ontdekking. Na Java vlieg je naar het paradijselijke Bali, waar een verblijf in The Soori bij het serene Tabanan een perfecte start van je Bali-avontuur vormt. Ontspan en laat de schoonheid van het eiland op je inwerken. Je reis vervolgt naar het groene binnenland van Bali, waar je verblijft in de schilderachtige dorpen Munduk en Ubud.
Bekijk deze 22-daagse reis
Groepsreis Bali & Beyond 
Vanaf € 2.195 - excl vlucht
Stap aan boord van deze groepsreis met Oak Travel en ontdek de mooiste eilanden van Indonesië! Van de betoverende stranden van Bali en de rustige charme van Lombok tot de exotische schoonheid van Sumbawa, Komodo, Satonda en Moyo, deze reis biedt je een unieke kans om de verborgen parels van dit tropische paradijs te verkennen. Professionele westerse en lokale gidsen zorgen ervoor dat je niets mist van wat deze eilanden te bieden hebben. Of je nu snorkelt in de ongerepte wateren van de Gili Eilanden of de unieke flora en fauna van de Komodo Eilanden ontdekt, je zult steeds weer versteld staan van de schoonheid om je heen.
Bekijk deze 18-daagse reis
 
 
 
Jouw ideale Indonesië reis niet gevonden?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Liever naar een andere bestemming?
 
Nieuwsbrief
 
Getaway Travel
 
Meer Getaway Travel

© Getaway Travel