Wanneer ga jij naar Australië?
 
 
Top 10 Reisaanbiedingen
 
 
10x onze favoriete Australië reizen van mei!
 
Wil je Australië op zijn best beleven? Bekijk dan onze top 10 reizen die je meenemen naar de meest iconische en spectaculaire plekken! Of je nu houdt van stedelijke avonturen of natuurlijke wonderen, Australië heeft het allemaal. En voor nog meer reisplezier hebben we een tip: de top 5 alternatieven voor bekende highlights 🐨
 
 
Reizen en reisinspiratie ontvangen over een andere bestemming?
Wijzig hier je e-mail voorkeuren!
 
 
Rondreis Krokodillen en Outback
Vanaf € 3.885 - excl vlucht
Beleef de ultieme avontuurreis met Riksja Australië. Begin je avontuur in het bruisende Sydney, waar je de iconische bezienswaardigheden kunt bewonderen en kunt genieten van het levendige stadsleven. Reis naar de magische uitgestrektheid van de Outback. Ervaar de rust en de indrukwekkende landschappen van deze uitgestrekte wildernis. De serene leegte en de adembenemende natuur maken dit een unieke ervaring. Vervolgens dompel je je onder in de wilde natuur van Kakadu National Park. Je reis wordt nog indrukwekkender met een bezoek aan het Great Barrier Reef.
Bekijk deze 30-daagse reis
Autorondreis Langs de Indische Oceaan
Vanaf € 1.845 - excl vlucht
Een avontuur langs Australië’s Westkust met Evaneos. Begin je avontuur in de hoogwaardige wijnregio en proef de verfijnde smaken die deze streek te bieden heeft. Laat je vervolgens betoveren door de parelwitte stranden en het kristalheldere water van de koraalriffen. Bezoek slaperige vissersdorpjes waar de tijd lijkt stil te staan en verken de ruige nationale parken vol ongerepte schoonheid. In Geraldton wacht je een culinaire verwennerij met verse rivierkreeft, en in Carnarvon kun je genieten van tropisch fruit om van te watertanden. Boek nu je reis met Evaneos en beleef een onvergetelijk avontuur langs de Westkust van Australië!
Bekijk deze 15-daagse reis
 
 
Autorondreis Western Australia Adventure
Vanaf € 8.299 - incl vlucht
Ga mee op een avontuurlijke reis door het adembenemende westen van Australië met Tenzing Travel! Laat je verrassen door het ongerepte landschap terwijl je door afgelegen kloven kanoot en de bizarre rotsformaties bewondert. Duik in de azuurblauwe wateren van het Ningaloo Reef en snorkel zij aan zij met gigantische walvishaaien voor een ervaring die je voor altijd zult koesteren. Ervaar de ultieme vrijheid wanneer je over de uitdagende Gibb River Road rijdt, een van de meest iconische onverharde wegen van Australië. 
Bekijk deze 31-daagse reis
Autorondreis Southern Scenic Australia
Vanaf € 1.555 - excl vlucht
Beleef een onvergetelijk avontuur van Sydney naar Adelaide met NBBS Reizen! Begin je reis in het iconische Sydney, verken het pittoreske kustgebied bij Lakes Entrance, waar het kristalheldere water en de schitterende stranden je betoveren. Vervolg je reis naar het bruisende Melbourne, een stad vol cultuur en levendigheid. Rij langs de wereldberoemde Great Ocean Road, waar imposante kliffen en uitgestrekte oceaanuitzichten je te wachten staan. Maak kennis met de unieke flora en fauna op Kangaroo Island en bewonder de schattige pinguïns op Phillip Island. 
Bekijk deze 18-daagse reis
 
 
 
 
 
 
 
 
Groepsreis Australië & Nieuw-Zeeland
Vanaf € 7.499 - incl vlucht
Stap aan boord van een onvergetelijk avontuur naar de betoverende landen van Oceanië met Sawadee. Ontdek de bruisende steden, betoverende natuurlijke landschappen en eeuwenoude culturen tijdens deze exclusieve rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland. Dwaal langs de adembenemende Great Ocean Road, verken de mysterieuze Outback en maak kennis met de fascinerende Aboriginal en Maori culturen. Van de levendige stadsleven tot de serene wildernis, deze reis biedt het allemaal. 
Bekijk deze 30-daagse reis
Autorondreis Hoogtepunten Zuidkust
Vanaf € 2.850 - excl vlucht 
Ontdek de schatten van Australië met Van Verre Reizen. Begin je avontuur in de bruisende metropool Sydney, waar de iconische Sydney Harbour Bridge en het Opera House op je wachten. Van daaruit neemt deze reis je mee op een ontdekkingstocht langs de schilderachtige zuidkust naar het kosmopolitische Melbourne. Onderweg kun je ontspannen op de prachtige stranden van Jervis Bay, wandelen door de weelderige bossen van Wilsons Promontory National Park en de kronkelende Great Ocean Road volgen, die je langs indrukwekkende kliffen en adembenemende vergezichten voert.
Bekijk deze 21-daagse reis
 
 
Groepsreis Sydney naar Cairns
Vanaf € 3.050 - excl vlucht
Activity International neemt je mee op een ontdekkingsreis door de betoverende oostkust van Australië. Verken de wonderen van de onderwaterwereld tijdens een adembenemende snorkeltocht op het Great Barrier Reef. Laat je betoveren door de sterrenhemel tijdens een overnachting op een boot bij de idyllische Whitsunday Islands. Ontdek de ruige wildernis van Fraser Island met een opwindende 4WD-tocht door het zand. Word een surfguru met lessen in de legendarische golven van Byron Bay en ervaar het bruisende nachtleven van Surfers Paradise. 
Bekijk deze 36-daagse reis
Campereis Sydney - Adelaide
Op aanvraag 
Laat Campers Down Under je gids zijn op een onvergetelijke ontdekkingsreis langs de betoverende Zuidkust. Begin je avontuur in het bruisende Sydney, waar de sprankelende skyline en iconische bezienswaardigheden wachten om ontdekt te worden. Vervolg je reis met het ophalen van je camper en laat de wind je langs schilderachtige kustwegen voeren, helemaal tot aan het kosmopolitische Melbourne. Laat je betoveren door de majestueuze 12 Apostles aan de legendarische Great Ocean Road en ontdek de verborgen schatten van het binnenland.
Bekijk deze reis
 
 
Rondreis Australian Highlights
Vanaf € 6.113 - excl vlucht
Levendige steden, uitgestrekte woestijnen en een adembenemende onderwaterwereld. Ontdek het allemaal met Pacific Island Travel! Begin je reis in de bruisende metropool Melbourne, waar de straten gevuld zijn met kunst, cultuur en culinaire hoogstandjes. Trek vervolgens naar het hart van de Outback en ervaar de magische zonsopgang bij Ayers Rock. Van daaruit reis je naar het tropische Cairns, de poort naar het betoverende Great Barrier Reef, waar je kunt duiken in de wonderlijke onderwaterwereld. De reis eindigt in de betoverende havenstad Sydney, waar het Opera House en de Harbour Bridge wachten om ontdekt te worden.
Bekijk deze 13-daagse reis
Individuele Rondreis Melbourne naar Sydney
Vanaf € 5.750 - excl vlucht 
Travel Essence nodigt je uit om de betoverende zuidoostkust van Australië te ontdekken. Begin jouw avontuur in het bruisende Melbourne, waar de straten gevuld zijn met kunst, muziek en heerlijke gerechten. Laat je vervolgens onderdompelen in de ongerepte wildernis van Wilsons Promontory, waar de natuurlijke schoonheid je hart zal veroveren. Verken de verborgen juweeltjes van Gippsland, waar pittoreske kustplaatsjes wachten om ontdekt te worden. Ontwaak met de zachte bries van de oceaan in jouw strandaccommodatie en laat de magie van Australië op je inwerken.
Bekijk deze 21-daagse reis
 
 
 
Jouw ideale Australië reis niet gevonden?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Liever naar een andere bestemming?
 
Nieuwsbrief
 
Getaway Travel
 
Meer Getaway Travel

© Getaway Travel